Forgot your password?
TRENDING STORIES
SHOWBIZ

NEDELJNI HOROSKOP // Od 19.JUNA - 26.JUNA:
Vodolije pokreću NOVE IDEJE, dok će Jarac
biti između dve vatre!

Nedeljni horoskop od 19.06 – 26.06.2017
1 0
NEDELJNI HOROSKOP // Od 19.JUNA - 26.JUNA: Vodolije pokreću NOVE IDEJE, dok će Jarac biti  između dve vatre!
FOTO: www.majakovacic.com
AUTOR: Maja Kovačić
TIME: 19.06.2017 | 16:02

Jupiter je krenuo svoj direktan hod u znaku Vage, što nam svima vraća optimizam i veru u bolje dane a najviše u sferi emotivnih i bračnih odnosa, takođe pojačava ideje i maštu i donosi bolje prihode. Ovo će naročito osetiti Vage rođene oko 6.oktobra bilo koje godine ali i Blizanci rođeni oko 3.juna i Vodolije rođene početkom februara bilo koje godine. Ovo je odličan period za započinjanje stabilnih emotivnih veza ili bilo kojih drugih partnerskih odnosa ali vam može poboljšati i prethodno loše odnose sa partnerima. U narednim danima svi ćemo osetiti nalet energije i volje za putovanjima kao i za učenjem i proširivanjem vidika. Globalno će profitirati oni koji se bave ulepšavanjem, modom, muzikom i umetničkim poslovima.

Ova nedelje obeležiće i ulazak Sunca i Merkura u znak Raka što donosi promenljivo raspoloženje i naglašena je empatija dok će emocije i ljubav biti omiljena tema za razgovor.

U toku vikenda Mars će imati kvadrat sa Jupiterom i može doneti preterivanje, problem sa zakonom i greške koje je teško izbeći.

Ovo je uopšten nedeljni horoskop ali za tačniju analizu pročitajte tumačenje znaka i podznaka

OVAN u znaku ili podznaku

Ovnovima nedelja počinje promenljivim raspoloženjem. Možete biti skloni ekstravaganciji i novim idejama, koje ćete lako prihvatati ali o kojima treba prvo dobro razmisliti. Očekuju vas i iznenadne posete ili vesti od prijatelja. Pojačava se vaša društvenost i potreba da uživate u umetnosti, lepoti i svemu onome što novac može da kupi. Međutim, ne preterujte u trošenju jer vam se finansijsko stanje brzo može promeniti.

Sredinom nedelje vas očekuju razgovori u vezi doma i porodice, posete rođaka, porodična putovanja ali i kupovina tehnike za kuću, eventualno i promena automobila.
Za vikend se čuvajte neplaniranih troškova i gubitka novca, dugova i rasipanja kao i ulaganja jer možete imati pogrešne procene.
U nedelju možete biti skloni preterivanju u komunikaciji sa porodicom i partnerom. Mogući problemi sa zakonom ali najviše sopstvenom krivicom. Obratite pažnju na saobraćaj jer vam koncentracija može biti slaba. Lako se greši pa nemojte biti impulsivni.

Bik u znaku ili podznaku

Bikovi su u toku ove nedelje najviše usmereni na sebe i svoje potrebe. Možete udovoljavati sebi pa i preterivati u tome a pogotovo povedite računa o hrani i slatkišima jer je potreba za hranom pojačana. Međutim ovo je dobar period da se posvetite više i svom fizičkom izgledu i uvedete neke promene,promenite boju kose ili se ulepšate na neki drugi način.

Čula su dosta naglašena i možete uživati u dobroj hrani ali i skupljim tretmanima. Više se možete kretati pa i otići na kraće putovanje a pogotovo u drugom delu nedelje. Pokreću se i flertovi pa i “varnice” na poslu a jednoj osobi možete posebno zapasti za oko i to će vam jasno i pokazati. Vikend je napetiji za komunikaciju generalno a pogotovo sa ljudima sa kojima radite ali i sa ljudima koji rade za vas. Možete preterivati i ulaziti u nepotrebne konfikte i rasprave.

Možete imati i troškove oko nekog uređaja, aparata ili tehnike ali su to troškovi koji se mogu izbeći pogotovo ako budete oprezniji i vodite računa kako ih koristite. Ovo se lako može odnositi i na automobil a pogotovo ako kvar već postoji ili sumnjate na neki problem. Partner neće imati razumevanja za vaš posao ali se vama neće dopadati način i količina novca koju troši jer u tome može preterivati. Ovo su takođe i neki računi koji vam pristižu i remete planove.

Blizanci u znaku ili podznaku

Sve što radite u ovom periodu može biti na ovaj ili onaj način povezano sa novcem. Možete imati dodatne i neočekivane rashode ali i prihode. Međutim drugi deo nedelje donosi vam i dodatan ili manji posao koji može poboljšati vaše finansijsko stanje.

Lako dolazi do skrivenih emocija prema nekome ali i tajne veze i „zabranjenih“ kontakta. Prijaće vam samoća više nego izlasci. Vikend donosi previše trošenja novca na lična zadovoljstva i možete potrošiti znatnu količinu novca na neki vid zabave i na stvari koje donose isključivo trenutna zadovoljstva.

Ovo je dobar period da se posvetite radu na internetu ili da radite na projektima koji zahtevaju izolaciju i rad u tišini i miru. Pojačava se kreativnost i ideje pa će ovo odgovarati umetničkim tipovima.

Možete sumnjati u partnerovu vernost. Ukoliko ste rođeni oko 3.juna ovo će biti nedelja koja pojačava optimizam, donosi vam veće šanse i prilike za uspeh. Posebno je dobar period za decu i učenje. Međutim ovo je i period kada hobi postaje vrlo važan i kada nekim sportom i sopstvenim talentom poboljšavate reputaciju.

Rak u znaku ili podznaku

Rakovima nedelja počinje preterivanjem i promenljivom situacijom na polju karijere. Dozvolićete da se vaše emocije upletu u donošenje poslovnih odluka. Moguća su iznenađenja na ovom polju a pogotovo od strane poslodavca.

Sredinom nedelje pojačava se komunikativnost, radoznalost i kreativnost. Izvesno je okupljanje, druženje ili putovanje sa prijateljima. Moguće je da ćete promeniti stav prema nekom od njih ali i da možete ući u dogovor sa jednim prijateljem vaših godina. Ovo je odličan period da se pokrenete i u fizičkom i mentalnom smislu, da naučite nešto novo ali i da pokrenete ideje koje su već neko vreme bile na čekanju.

Pred vikend vas očekuje poboljšanje ljubavnog života, naglašena su pozitivna osećanja i manji životni planovi u vezi emotivne veze i/ili braka. Ukoliko ste u braku, u petak vas partner može prijatno iznenaditi.

Kraj nedelje obeležiće preterivanje i konflikti u odnosima u domu i porodici. Možete ući u otvoren sukob i nerazumevanje sa jednim roditeljem ali će mnogo toga zavisiti od vas, pa je najbolje “spustiti loptu”. Drugi ljudi vam se mogu mešati u posao što će izazvati nezadovoljstvo i to ćete otvoreno i pokazati.

Lav u znaku ili podznaku

 U ovom periodu Lavovi neće biti u svom prirodnom raspoloženju jer se previše brzo i često mogu pokretati situacije koje im ne idu u korist i zbog kojih mogu imati osećaj da idu korak unazad.

Početak nedelje donosi i jedno manje iznenađenje vezano za posao i poslodavca, međutim sve odluke i ideje su u ovom periodu sklone promenama, pa nemojte praviti planove na osnovu jednog razgovora.

Sredina nedelje donosi pozitivan dogovor sa jednim prijateljem koja vas može pokrenuti. Ovo je i dobar period za ideje koje su povezane sa radom na računaru i sa internetom.

Na poslu vas očekuje stabilnost i lepe vesti i saradnja sa mlađim ženama. Najviše mogu profitirati profesije povezane sa hranom, modom, muzikom, ulepšavanjem i ekonomijom a to je naročito naglašeno u petak.

Vikend donosi pogrešne dogovore i loše procene. Možete imati i manjih sukoba sa jednim članom porodice a najviše zbog nemogućnosti da se stavovi i mišljenje zadrže za sebe. Ovo su i greške ukućana koje utiču na vas i remete vam svakodnevicu.

Devica u znaku ili podznaku

Iskoristite prvi deo nedelje da završite sve obaveze oko posla jer nakon toga možete biti usmereni na druge ljude i imaćete druge obaveze i planove. Početak nedelje donosi manji iznenadni trošak. Sredina nedelje donosi vam ponudu jednog prijatelja koju ne treba odmah odbiti. Naglašeno je i putovanje povodom nekog događaja koje će vam prijati.

Kako nedelja odmiče ideje vam se mogu javljati ali će zahtevati vaše momentalno angažovanje. Možete biti usmereni i na inostranstvo što pojačava prilike da otputujete do kraja meseca.Ovo je dobar period da udovoljite sebi i budete zadovoljni, bez obzira što su prilike kratkog daha, prijaće vam.

Emocije se javljaju prema nekome ko je udaljen od vas ali što je veća fizička udaljenost to se možete sve više zaljubljivati.

Vikend donosi i manje napetosti i moguće konflikte sa jednim  muškim prijateljem pogotovo ako poslovno sarađujete ili zajedno planirate neke događaje. Možete imati i manje gubitke i troškove zbog nedovoljno dobre organizacije ali ćete to već od naredne nedelje uspešno rešiti uz pomoć mlađe žene.

Vaga u znaku ili podznaku

Vage će se početkom nedelje ponašati suprotno svojoj prirodi, pogotovo u odnosima sa partnerom. Bićete tvrdoglavi i brzopleti, ishitrenih reakcija. Uz evidentan nedostatak strpljenja, vodićete se impulsima i emocijama i izrazićete ih svom partneru, bilo pozitivne bilo negativne, bez zadrške, momentalno i bez razmišljanja. Čuvajte se nepromišljenih akcija, smirite strasti i ne ulazite u nepotrebne sukobe bez razmišljanja o posledicama.

Sredinom nedelje možete pozajmiti, dobiti ili naslediti neki novac zbog čega ćete biti veoma zadovoljni. Takođe, ovaj period iskoristite za svaki oblik komunikacije na poslu, pošaljite zaostale mejlove, odradite poslovnu korespondeciju ili održite sastanke, jer ćete brzo razmišljati i tu energiju treba iskoristiti.

Gledajte da završite sve obaveze pre vikenda jer će u suprotnom, vikend obeležiti preterivanja i konflikti na polju karijere ili sa autoritetima na poslu.

Ukoliko ste u braku obratite pažnju na nedelju jer se može javiti sukob između vas i partnera najviše zbog stvari koje mislite da vaš partner krije ili zbog njegovih stavova koji se razlikuju od vaših.

Škorpija u znaku ili podznaku

Ova nedelja Škorpijama počinje dosta burno, sa previše obaveza i na poslu i u privatnom životu što može dovesti do nervoze i rokova koji se ne poštuju. Ideje vam mogu navirati svaki čas ali je jako važno odrediti prioritete. Ukoliko je nervoza jaka, neophodno je da provedete više vremena daleko od doma i zatvorenog prostora.

Ova nedelja je dobra za svaku vrstu partnerstva i poslovno i privatno. To znači da možete ući u brak ili pokrenuti ozbiljnije priče o njemu ali i da možete započeti poslovnu saradnju sa ženama pre svega.

Sredina nedelje donosi i kraće putovanje ali i goste koji vam dolaze iz daleka.

U petak možete dobiti povoljne poslovne vesti ali i započeti saradnju sa jednim ozbiljnim čovekom.

Vikend je napet pogotovo za kontakte koji dolaze iz inostranstva i putem interneta. Ukoliko planirate putovanje u tom periodu može se nešto isprečiti ali i može sam put biti napetiji. Nemojte preterivati sa obavezama jer možete sami sebi zakomplikovati svakodnevicu.

Strelac u znaku ili podznaku

Strelčevi koji su rođeni sredinom decembra bilo koje godine imaju pred sobom vrlo važnu nedelju ali i vrlo važno leto jer ćete morati da preuzmete odgovornost u određenim stvarima i situacije koje vam se dešavaju trenutno ne treba zanemariti i ignorisati.

Početak nedelje donosi i manje probleme u ljubavnim odnosima a najviše onima koji su u ozbiljnoj vezi. Međutim ukoliko ste sami, pojačavaju se prilike za ljubav i naglašen je flert ali je sve to vrlo kratkog daha i dosta neozbiljno.

Poslom možete biti zadovoljni pogotovo ako radite ono što volite i ukoliko imate hobi koji ste pretvorili u posao. Ovaj period donosi vam i lepe vesti od mlađih žena ali i dobre prilike za saradnju sa ženama. Mogu pojačati posao svi oni koji se bave modom, ulepšavanjem, ekonomijom, hranom i nekim umetničkim poslom. Ovo je pogotovo naglašeno u petak kada vam prilike prosto “padaju s neba”. Sredina nedelje donosi vam i neočekivane troškove ali i manje prilive novca.

Vikend je napetiji za vaše finansijsko stanje i možete vraćati dugove ali vrlo lako napraviti i nove.izbegavajte da pozajmljujete novac prijatelju ali i od prijatelja jer dogovori nisu stabilni kao ni obećanja.

JARAC u znaku ili podznaku

Za znak Jarca će početak nedelje biti turbulentan kod kuće, u domu i porodici. Situacija će biti promenljiva a ukućani nervozni i brzopleti što će doprineti povećanju tenzije i nesigurnosti. Razmišljaćete o promenama i radovima u domu, njegovom preuređivanju, proširivanju, kupovini nameštaja ili tehnike. Međutim nemojte preterivati u ovome jer kako nedelja odmiče to će vam se činiti sve manje realnim.

Sredinu nedelje obeležiće uživanje u ljubavi, zabavi i izlascima. Može vam prijati vreme provedeno sa decom, bavljenje sportom ili hobijem. Takođe, izgladićete sve eventualne sporove sa partnerom jer je ovo period odlične i lake komunikacije. Naglašena je dobra intelektualna razmena i razumevanje.

Za vikend možete intenzivno uživati u ljubavi ukoliko ne preterujete sa poslom. Naime, izvesni su konflikti u braku usled preterivanja u poslu i karijeri. Ukoliko postoje tenzije u porodici, nedelja je dan kada to može kulminirati a pogotovo ako članovi porodice i vaš bračni partner nemaju dobru komunikaciju. Možete se naći “između dve vatre”

Vodolija u znaku ili podznaku

Početak nedelje donosi vam kraće putovanje ali i dosta turbulentan put. Takođe možete imati previše ideja ali premalo vremena da sve postignete pa dobro razmislite šta vam je prioritet.

Porodični odnosi se poboljšavaju pa iskoristite ovaj period da uživate u porodici i svom domu. Možete renovirati dom ali ga i opremiti malo skupljim nameštajem ili tehnikom. Ovo je i period kada vam se javlja potreba da radite neki dodatan posao i kada možete započeti privatan posao. Profitiraće svi oni koji rade posao iz svog doma ali i oni koji proizvode hranu ili se bave ulepšavanjem.

Početak nedelje donosi i prekid ljubavne veze svima onima koji to žele i koji su u vrlo napetim ljubavnim odnosima, pa možete osetiti olakšanje zbog toga. Sredina nedelje donosi vam mogućnost da započnete neki projekat koji je već u planu ili da uđete u jedan porodični posao ili saradnju sa rođakom.

Pokreću se i poslovna putovanja pa dobro organizujte svoju svakodnevicu.

Vikend donosi problem u radu a najviše sa kolegama ali i ljudima koji rade za vas. Ovo je posebno važno ukoliko imate svoju firmu ili ste direktor i imate visoke pozicije. U tom slučaju treba biti tolerantniji jer je veća mogućnost da niste u pravu ali da ne možete ili ne želite to da priznate. Lako dolazi do kvarova mašina i alata pa pažljivo rukujte njima.

Povedite računa o ishrani i svom zdravlju, moguć je problem sa želucem, crevima a kod žena sa jajnicima i reproduktivnim organima.

Ribe u znaku ili podznaku

Ukoliko ste rođeni sredinom marta bilo koje godine, povedite računa jer se nalazite u vrlo izazovnom životnom periodu koji pokreće mnoge stvari. U zavisnosti od vašeg podznaka to mogu biti situacije od prekida radnog odnosa, prekida braka do problema sa zdravljem. U svakom slučaju ako osećate težinu to znači da neeke stvari ne radite kako treba i da postoje greške iz prošlosti koje se moraju najpre rešiti.

Ova nedelja počinje manjim rashodima koji vam mogu poremetiti određene planove. Međutim izbegavajte kupovinu stvari preko noći a to je situacija “probudio sam se i shvatio da mi je neophodan nov telefon i nova klima već danas” – nije vam potrebna već danas a to ćete shvatiti već sutra. Do sredine nedelje možete biti vrlo aktivni, stalno u pokretu i sa novim idejama i planovima. Takođe možete otići na jedno kratko ali prijatno putovanje i za takav put birajte žensko društvo. Ovo je nedelja kada posebno možete uživati u neobaveznim druženjima, površnim odnosima i pričama kao i druženju sa rođacima, komšijama…prosto vam može odgovarati sve ono što inače ne bi.

Takođe je ovo dobra nedelja da stabilizujete neke odnose i popravite komunikaciju.

Sredina nedelje donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko odmah pokazuje sve emocije ili je to osoba sa kojom ste već bili u vezi ili kontaktu.

Vikend jako lako prekida nestabilne ljubavne odnose i unosi ljubomoru, svađu i posesivnost u vezu. Ovo su i prevare kao i problemi zbog neverstva.

Ukoliko imate decu, ona vam mogu trošiti dosta energije pa je neophodno pozabaviti se njihovim dešavanjima i njihovim životima.

***

Nedeljni horoskop su pripremili astrolozi

Maja Kovačić i Maria Babić

Like Opera17 on Facebook
loading...
NEDELJNI HOROSKOP // Blizanci će morati da prave kompromise, dok je kod Lavova ove nedelje naglašena ljubav!
U toku nedelje odigraće se lep aspekat za ljubav koji će aktivirati i osećaj sreće i zadovoljstva, doneće manje poklone i uživanja. U četvrtak Mars ulazi u znak Vodolije, osetiće se veća poletnost i energija kojom lakše dolazi do promena i pokretanja kod svih.
NEDELJNI HOROSKOP // Ovnovi će biti napeti, Bikovi će razmišljati kako da vrate dugove, a Rakovi moraju da pripaze na ishranu!
U petak Merkur ulazi u znak Strelca, to će nam olakšati komunikaciju jer neće više biti kritike i cinizma, ironije u toj meri koju smo osetili prethodnih nedelja. Bićemo mnogo tolerantniji i sposobniji da nađemo pravu reč...
HAOS // Dva dana pre nego što je NAPUSTIO 'Farmu', sve je bilo POTPUNO JASNO: Evo zašto je Kristijan BURNO ODREAGOVAO tri dana pred finale!
Dva dana pre nego što je Kristijan Golubović samoinicijativno napustio reality "Farma", korisnicima našeg sajta je to bilo najavljeno.
COMMENTS POST COMMENT

QUICK REPLY
NAME
 
NAME
E-MAIL
TOWN & COUNTRY
OPERA17 RULES
# Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu, versku i nacionalnu mrnju, kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni.
# Redakcija portala zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni uz napomenu da se ne prati dinamika kojom oni pristiu.
# Postove u kojima nam skreete panju na slovne greke, tehnike i druge propuste u vestima ne objavljujemo, ali e biti prosleena uredniku i na tome vam zahvaljujemo.
# Stavovi izneti u komentarima su privatno miljenje njihovih autora, a ne redakcije portala.
 
0
OPA // Zadrugari se SILNO IZNENADILI: Rada Manojlović ušla u "Zadrugu" i odmah krenula ŽESTOKO!
Zadrugari su se silno iznenadili kad su u Pinkovom gradiću ugledali Radu Manojlović.
0
BOMBA // U PROVIDNOJ ČIPKI od glave do pete: Srušićete se kad vidite u KAKVOM IZDANJU se Karleuša pojavila na snimanje "Zvezda Granda"!
Muzička diva Jelena Karleuša je danas sve ostavila bez teksta kada se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda".
0
EXTRA // N Sport otvorio novu multibrand koncept radnju N Fashion/N Selection u Mercator Centru u Beogradu!
Jedan od vodećih distributera renomiranih sportskih i modnih brendova N Sport, otvorio je ove nedelje svoju novu multibrand koncept radnju N Fashion/N Selection na novoj lokaciji u Mercator Centru u Beogradu.
0
FOTO // TAMNA STRANA MEDALJE: Bora Čorba i Pavle Dejanić u ringu!
Pinkova zvezda Pavle Dejanić ispunio je jedan od svojih velikih životnih snova.
0
STRAŠNO // Goca Tržan je bivšem mužu u "Parovima" postavila JEDNOSTAVNA PITANJA O ĆERKI, on nije znao odgovore!
Pop pevačica je u želji da pokaže da ona jedina brine o odrastanju ćerke Lene svom bivšem suprugu postavila jednostavna pinja i on nije znao odgovore.
0
VIDEO // Raskrinkala je Lunu: Zorica Marković je danima bila REZERVISANA, ali je sada rešila da RAZVEŽE JEZIK!
Zorica Marković je prethodnih dana bila veoma suzdržana, ali je danas razvezala jezik po pitanju Slobe i Lune.
0
ŠOK // Sve PORUKE su završile u policiji: Ivan Marinković pretio Goci Tržan da će joj URADITI NEŠTO ZASTRAŠUJUĆE!
Ivan Marinković je pretio Goci Tržan da će joj uraditi nešto zastrašujuće ako ga ostavi, pevačica sve poruke predala policiji.
0
VIDEO // Čuje se da je njen glas?! Isplivao AUDIO SNIMAK, Mina Vrbaški je pre "Zadruge" radila nešto što će vas ŠOKIRATI!
Mina Vrbaški, koja trenutno boravi u realityju "Zadruga", ponovo se našla u centru medijskog skandala.
0
OPA // Evo šta Anđela veštica KAŽE O POVRATKU U "Zadrugu": Javno je ZAPRETILA, shvatila je koji ZADRUGARI JE SAD KORISTE!
Anđela Veštica je sigurna u svoj povratak u "Zadrugu", ali je i shvatila koji Zadrugari je koriste za medijski prostor.
0
VIDEO // Upropastila mu je ROĐENDAN: Teodora RASKINULA sa Anđelom u toku slavlja, gledaoci je OSUDILI!
Anđelo je prethodne noći proslavio rođendan u "Zadruzi", a Teodora je odlučila da ga ostavi i to mu saopšti u toku slavlja.
0
VIDEO // Goca Tržan priznala da bi Raši OPROSTILA DA JE PREVARI SA NJOM, a reakcija Ane Kokić je POBEDILA!
Goca Tržan je kod Ognjena Amidžića u emisiji šokirala milionski auditorijum, ali i svoju koleginicu Anu Kokić.
0
VIDEO // Sloba je OVU PESMU POSVETIO ŽENI, a Lunina reakcija je ŠOKIRALA ZADRUGARE!
Sloba je pesmu posvetio svojoj supruzi Kristini Kockar, ali je sve iznenadila reakcija Lune Đogani.
0
VIDEO // Prvo je POČELA DA VRIŠTI, a onda je izbio sukob: Pevačica je GURALA Macu Diskreciju, a onda je ona ODREAGOVALA!
Prethodne noći je Teodora namerno provocirala Macu, koja je u jednom momentu počela da vrišti.
0
ŠOK // Luna Đogani HITNO IZVEDENA iz "Zadruge", iznenada joj je POZLILO!
Prethodne noći se Luna Đogani odlično zabavljala na rođendanskoj žurki Anđela Rankovića, ali joj je iznenada pozlilo.
0
VIDEO // Anđela Veštica će POLUDETI kad bude čula šta je Đekson ISPRIČAO ZADRUGARIMA nakon njene diskvalifikacije!
Anđela Veštica je diskvalifikovana iz "Zadruge" i nikako joj se neće dopasti šta je Đekson ispričao tim povodom.
0
OPA // Veštica je PRONAŠLA NAČIN da se posle diskvalifikacije vrati u "Zadrugu", želi da OBJASNI neke stvari Jeleni Golubović!
Anđela Veštica je diskvalifikovana iz realityja "Zadruga", ali je našla način da se vrati u igru i objasni neke stvari Jeleni Golubović.
0
VIDEO // Isplivao Dačićev PRIVATNI VIDEO, iznenadićete se KOJU PESMU JE ZAPEVAO!
Pojavio se video snimak Ivice Dačića sa jedne privatne proslave, a iznenadićete se koju pesmu je tom prilikom zapevao.
0
ŠOK // Nisam više UDATA: Ovako je Kristina Kockar svima stavila do znanja da je NJEN BRAK SA SLOBOM ZAVRŠEN!
Kristina Kockar je svima stavila do znanja da je njen brak sa Slobom Radanovićem definitivno završen.
0
EXTRA // Bekuta otkrila ZAŠTO je želela da joj baš Milica Pavlović BUDE GOST NA KONCERTU i koju muzičku želju će joj ISPUNITI!
Ana Bekuta će već tradicionalno ovog vikenda održati koncert u Sava Centru, a gošća će joj biti mlađa koleginica Milica Pavlović.
0
VRH // Spremite se za ludilo u "Kasini": Jelena Rozga i Tropico bend u epicentru najboljeg noćnog provoda!
I ove nedelje će u prstoničkom klubu "Kasina" biti zaista lud i nezaboravan provod, stižu Tropico bend i Jelena Rozga.
0
ŠOK // Marko DNK na JEZIV NAČIN izvređao Divnu zbog grbe: Evo šta je rekao PSIHIJATRIMA o svojoj ženi, oni su se ŠOKIRALI!
Marko DNK je u razgovoru sa psiholozima i psihijatrima otkrio da će se pre ubiti, nego da se oženi Divnom.
0
ŠOK // Anđela Veštica priznala da se KAJE, ne može da DOĐE SEBI: Slomljena je i na lekovima posle diskvalifikacije, EVO ŠTA JE SVE REKLA!
Anđela Veštica ne može da dođe sebi posle diskvalifikacije, kaže da se kaje zbog svega što se prošle noći desilo u "Zadruzi".
0
VIDEO // Svi u "Zadruzi" joj ŽELE ZLO: Nakon što se vratila od lekara, Jelenu Golubović u Beloj kući DOČEKAO HOROR!
Jelena Golubović je prethoden noći morala da ode kod lekara zbog napada Anđele Veštice, a nakon povratka je u Beloj kući dočekao horor.
0
ISKRENA // Slobini roditelji već SPREMAJU NJEGOVU SVADBU SA LUNOM, a evo šta je o svemu tome REKLA ANABELA!
Slobini roditelji su oduševljeni njegovom vezom sa Lunom i već spremaju svadbu, a evo šta o svemu tome kaže Anabela.
0
ŠOK // Ovo je PRVO REKLA: Nakon DISKVALIFIKACIJE SE OGLASILA Anđela Veštica i odmah je svima otkrila ŠTA JE OGROMNA LAŽ!
Nakon diskvalifikacije iz realityja "Zadruga" oglasila se Anđela Veštica i odmah je svima saopštila šta je velika laž.
0
ŠOK // Jelena Golubović nakon povratka od lekara ŠOKIRALA Zadrugare: Evo koliko PARA će dobiti jer je Veštica PRETUKLA!
Jelena Golubović se u toku noći vratila od lekara i prisutnim Zadrugarima saopštila prilično šokantne vesti.
0
JEZIVO // Učesnica "Parova" je PROŠLA KROZ PAKAO: Do detalja ispričala sve o NASILJU koja je doživela, svi završili u suzama!
Učesnica "Parova" je prošla kroz pravi pakao, a zbog njene ispovesti su se rasplakali gotovo svi u vili Happy televizije.
0
VIDEO // Veliki šef doneo ŠOK ODLUKU: Vratio je jednog IZBAČENOG i ubacio DVA NOVA UČESNIKA u "Zadrugu"!
Veliki šef je prethodne noći rešio da dodatno zakomplikuje situaciju u realityju "Zadruga", vratio je jednog izbačenog i ubacio dva nova učesnika.
0
VIDEO // Anđela Veštica DISKVALIFIKOVANA iz "Zadruge": Obezbeđenje nije moglo da je ODVOJI od Jelene Golubović!
Anđela Veštica je u naletu besa fizički nasrnula na Jelenu Golubović, nakon čega je odmah diskvalifikovana iz "Zadruge".
0
VIDEO // Divna DNK se SKINULA, a Zadrugar ostao u ŠOKU od toga KOLIKO NE VODI RAČUNA O LIČNOJ HIGIJENI!
Učesnik realityja "Zadruga" nije mogao da dođe sebi kada je video da Divna DNK ne vodi preterano računa o ličnoj higijeni.
0
HAOS // Neće mu biti SVEJEDNO: Keba je IZVREĐAO Milicu Pavlović, a ona je rešila da mu OVAKO ODGOVORI!
Keba je bez ikakvih zadrški uvredio mlađu koleginicu Milicu Pavlović, pa je ona rešila da mu ovako odgovori.
0
STRAŠNO // Bivša učesnica "Parova" imala saobraćajku i nalazi se u VEŠTAČKOJ KOMI: Njeni bivši cimeri se MOLE ZA NJENO ZDRAVLJE!
Bivša učesnica "Parova" je imala saobraćajku, njeni nekadašnji cimeri se mole za njeno zdravlje.
0
ŠOK // Odbijala je da JEDE i govorila da HOĆE DA UMRE: Učesnicu "Zadruge" izneli sa imanja i prevezli u Hitnu pomoć!
Učesnicu "Zadruge" su nakon celodnevnog gladovanja prevezli u Hitnu pomoć,bila je u veoma lošem stanju.
0
OPA // Zadrugari su je PROZIVALI da uopšte NIJE TRUDNA, Mia se iz inata SKINULA i POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK!
Atraktivna pevačica je pozirala u atraktivnoj haljini zelene boje i jasno se nazire njen trudnički stomačić.
0
PREMIJERA // Lukas više NIJE U "ZVEZDAMA GRANDA", a na njegovo mesto je došla PEVAČICA KOJA IMA OŠTRIJI JEZIK!
Lukas se nije pojavio na današnjem snimanju "Zvezda Granda", ali mu je Saša Popović veoma brzo našao adekvatnu zamenu.
0
FOTO // Dalila se OGLASILA IZ BOLNICE, nije imala dobre vesti: Ceo dan smo PREPLAKALI, ne smem da zgovorim ŠTA MU JE!
Dalila se danas oglasila na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima je podelila ne tako lepe vesti.
0
ŠOK // Mina Vrbaški PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Imala sam seks sa više muškaraca na dan, jedan mi PLAĆA 400 EVRA STAN!
Maloletna Mina Vrbaški je progovorila o prostituciji i svemu što joj se dešavalo u privatnom životu pre "Zadruge".
0
ŠOK // Oglasio se Dušan M. iz Beograda: Imao sam romansu sa Slobom pre njegovog ulaska u "Zadrugu", imam i DOKAZE ZA TO!
Sloba Radanović se našao na udaru izvesnog mladića koji tvrdi da je pre negovog ulaska u reality "Zadruga" imao romansu sa njim.
0
ŠOK // Drama u "Zadruzi", cele noći je bilo napeto: Zadrugar završio u HITNOJ, a onda za njim i Sara i Sanja!
Prethodne noći je bilo veoma dramatično u realityju "Zadruga", čak troje učesnika je završilo u Hitnoj.
0
VIDEO // Auuu, šta sam video! U ŠOKU SAM: Zadrugari špijunirali Marka i Divnu DNK dok su RADILI ONO U TUŠ KABINI!
Marko i Divna su imali seks u tuš kabini, a Zadrugari su ih špijunirali i ostali u potpunom šoku od prizora.
0
VIDEO // Jelena Golubović SUROVO PROZIVALA Lunu da je njen tata TUKAO Anabelu, a onda je ona ZALEPILA!
Jelena Golubović nastavlja da pravi haos u realityju "Zadruga", a posebno se obrušila na Lunu Đogani.
0
VIDEO // Anđela Veštica VRIŠTALA i gušila se u suzama: Đekson je IZBEZUMIO, htela je istog momenta da napusti "Zadrugu"!
Anđela veštica je nakon razgovora sa Đeksonom imala napad histerije i plača, nije mogla da dođe sebi.
0
ISKREN // Otac Rade Manojlović ISKRENO i neočekivano otkrio ŠOKANTAN DETALJ o Milanu Stankoviću!
Otac folk pevačice Rade Manojlović je u intervjuu potpuno neočekivano otkrio jedan interesantan detalj o Milanu Stankoviću.
0
HAOS // Anđela je trpela VELIKI PRITISAK: Miki Đuričić KONAČNO otkrio zašto je STVARNO RASKINUO vezu voditeljkom "Parova"!
Miki Đuričić je konačno otkrio zašto je došlo do raskida ljubavne veze sa voditeljkom "Parova" Anđelom Lakićević.
0
ŠOK // Milica Pavlović je KULTURNO ispričala koliko su je POVREĐIVALE Kebine kritike, on IZGUBIO KONTROLU i žestoko je isprozivao!
Iako je Milica Pavlović na veoma kulturan i fin način ispričala neke detalje o svojim počecima, Dragan Kojić keba se mnogo iznervirao.
0
VIDEO // Celog leta se BORILA: Karleuša u "Zvezdama Granda" otkrila KAKAV VELIKI zdravstveni problem ima!
Muzička diva je u "Zvezdama Granda" otkrila kakav veliki zdravstveni problem je imala prethodnog leta.
0
HAOS // Luna Đogani BRIZNULA U PLAČ kad je čula ŠTA je Jelena Golubović URADILA NJENOM OCU!
Kada je čula šta priča Jelena Golubović o njenom ocu, Luna se rasplakala i odmah istrčala iz Bele kuće.
0
PREMIJERA // Povratak nakon DESET GODINA: Elma je obnovila saradnju sa "Gold" produkcijom, POSLUŠAJTE NOVU PESMU!
Nakon deset godina diskografske pauze Elma Sinanović je predstavila novu pesmu u emisiji "Gold produkcije".
0
VIDEO // Anđela Veštica je POBESNELA i rešila je da je RASKRINKA: Glumi finoću, a RADI ZA PARE i Matora joj stavlja prste u ONU STVAR!
Anđela Veštica je pobesnela i bez problema je ispričala šokantne detalje o privatnom životu učesnice "Zadruge".
0
VIDEO // Lukas u "Zvezdama Granda" otkrio KAKO MU JE IZGLEDAO BRAK sa Sonjom i šta mu je NENORMALNO SMETALO!
Dok je komentarisao atraktivnu učesnicu "Zvezda Granda" folk pevač Aca Lukas je otkrio šta mu je smetalo u braku sa Sonjom Vuksanović.

NEDELJNI HOROSKOP // Od 19.JUNA - 26.JUNA: Vodolije pokreću NOVE IDEJE, dok će Jarac biti između dve vatre!

Nedeljni horoskop od 19.06 – 26.06.2017
NEDELJNI HOROSKOP // Od 19.JUNA - 26.JUNA: Vodolije pokreću NOVE IDEJE, dok će Jarac biti  između dve vatre!
FOTO: www.majakovacic.com

Jupiter je krenuo svoj direktan hod u znaku Vage, što nam svima vraća optimizam i veru u bolje dane a najviše u sferi emotivnih i bračnih odnosa, takođe pojačava ideje i maštu i donosi bolje prihode. Ovo će naročito osetiti Vage rođene oko 6.oktobra bilo koje godine ali i Blizanci rođeni oko 3.juna i Vodolije rođene početkom februara bilo koje godine. Ovo je odličan period za započinjanje stabilnih emotivnih veza ili bilo kojih drugih partnerskih odnosa ali vam može poboljšati i prethodno loše odnose sa partnerima. U narednim danima svi ćemo osetiti nalet energije i volje za putovanjima kao i za učenjem i proširivanjem vidika. Globalno će profitirati oni koji se bave ulepšavanjem, modom, muzikom i umetničkim poslovima.

Ova nedelje obeležiće i ulazak Sunca i Merkura u znak Raka što donosi promenljivo raspoloženje i naglašena je empatija dok će emocije i ljubav biti omiljena tema za razgovor.

U toku vikenda Mars će imati kvadrat sa Jupiterom i može doneti preterivanje, problem sa zakonom i greške koje je teško izbeći.

Ovo je uopšten nedeljni horoskop ali za tačniju analizu pročitajte tumačenje znaka i podznaka

OVAN u znaku ili podznaku

Ovnovima nedelja počinje promenljivim raspoloženjem. Možete biti skloni ekstravaganciji i novim idejama, koje ćete lako prihvatati ali o kojima treba prvo dobro razmisliti. Očekuju vas i iznenadne posete ili vesti od prijatelja. Pojačava se vaša društvenost i potreba da uživate u umetnosti, lepoti i svemu onome što novac može da kupi. Međutim, ne preterujte u trošenju jer vam se finansijsko stanje brzo može promeniti.

Sredinom nedelje vas očekuju razgovori u vezi doma i porodice, posete rođaka, porodična putovanja ali i kupovina tehnike za kuću, eventualno i promena automobila.
Za vikend se čuvajte neplaniranih troškova i gubitka novca, dugova i rasipanja kao i ulaganja jer možete imati pogrešne procene.
U nedelju možete biti skloni preterivanju u komunikaciji sa porodicom i partnerom. Mogući problemi sa zakonom ali najviše sopstvenom krivicom. Obratite pažnju na saobraćaj jer vam koncentracija može biti slaba. Lako se greši pa nemojte biti impulsivni.

Bik u znaku ili podznaku

Bikovi su u toku ove nedelje najviše usmereni na sebe i svoje potrebe. Možete udovoljavati sebi pa i preterivati u tome a pogotovo povedite računa o hrani i slatkišima jer je potreba za hranom pojačana. Međutim ovo je dobar period da se posvetite više i svom fizičkom izgledu i uvedete neke promene,promenite boju kose ili se ulepšate na neki drugi način.

Čula su dosta naglašena i možete uživati u dobroj hrani ali i skupljim tretmanima. Više se možete kretati pa i otići na kraće putovanje a pogotovo u drugom delu nedelje. Pokreću se i flertovi pa i “varnice” na poslu a jednoj osobi možete posebno zapasti za oko i to će vam jasno i pokazati. Vikend je napetiji za komunikaciju generalno a pogotovo sa ljudima sa kojima radite ali i sa ljudima koji rade za vas. Možete preterivati i ulaziti u nepotrebne konfikte i rasprave.

Možete imati i troškove oko nekog uređaja, aparata ili tehnike ali su to troškovi koji se mogu izbeći pogotovo ako budete oprezniji i vodite računa kako ih koristite. Ovo se lako može odnositi i na automobil a pogotovo ako kvar već postoji ili sumnjate na neki problem. Partner neće imati razumevanja za vaš posao ali se vama neće dopadati način i količina novca koju troši jer u tome može preterivati. Ovo su takođe i neki računi koji vam pristižu i remete planove.

Blizanci u znaku ili podznaku

Sve što radite u ovom periodu može biti na ovaj ili onaj način povezano sa novcem. Možete imati dodatne i neočekivane rashode ali i prihode. Međutim drugi deo nedelje donosi vam i dodatan ili manji posao koji može poboljšati vaše finansijsko stanje.

Lako dolazi do skrivenih emocija prema nekome ali i tajne veze i „zabranjenih“ kontakta. Prijaće vam samoća više nego izlasci. Vikend donosi previše trošenja novca na lična zadovoljstva i možete potrošiti znatnu količinu novca na neki vid zabave i na stvari koje donose isključivo trenutna zadovoljstva.

Ovo je dobar period da se posvetite radu na internetu ili da radite na projektima koji zahtevaju izolaciju i rad u tišini i miru. Pojačava se kreativnost i ideje pa će ovo odgovarati umetničkim tipovima.

Možete sumnjati u partnerovu vernost. Ukoliko ste rođeni oko 3.juna ovo će biti nedelja koja pojačava optimizam, donosi vam veće šanse i prilike za uspeh. Posebno je dobar period za decu i učenje. Međutim ovo je i period kada hobi postaje vrlo važan i kada nekim sportom i sopstvenim talentom poboljšavate reputaciju.

Rak u znaku ili podznaku

Rakovima nedelja počinje preterivanjem i promenljivom situacijom na polju karijere. Dozvolićete da se vaše emocije upletu u donošenje poslovnih odluka. Moguća su iznenađenja na ovom polju a pogotovo od strane poslodavca.

Sredinom nedelje pojačava se komunikativnost, radoznalost i kreativnost. Izvesno je okupljanje, druženje ili putovanje sa prijateljima. Moguće je da ćete promeniti stav prema nekom od njih ali i da možete ući u dogovor sa jednim prijateljem vaših godina. Ovo je odličan period da se pokrenete i u fizičkom i mentalnom smislu, da naučite nešto novo ali i da pokrenete ideje koje su već neko vreme bile na čekanju.

Pred vikend vas očekuje poboljšanje ljubavnog života, naglašena su pozitivna osećanja i manji životni planovi u vezi emotivne veze i/ili braka. Ukoliko ste u braku, u petak vas partner može prijatno iznenaditi.

Kraj nedelje obeležiće preterivanje i konflikti u odnosima u domu i porodici. Možete ući u otvoren sukob i nerazumevanje sa jednim roditeljem ali će mnogo toga zavisiti od vas, pa je najbolje “spustiti loptu”. Drugi ljudi vam se mogu mešati u posao što će izazvati nezadovoljstvo i to ćete otvoreno i pokazati.

Lav u znaku ili podznaku

 U ovom periodu Lavovi neće biti u svom prirodnom raspoloženju jer se previše brzo i često mogu pokretati situacije koje im ne idu u korist i zbog kojih mogu imati osećaj da idu korak unazad.

Početak nedelje donosi i jedno manje iznenađenje vezano za posao i poslodavca, međutim sve odluke i ideje su u ovom periodu sklone promenama, pa nemojte praviti planove na osnovu jednog razgovora.

Sredina nedelje donosi pozitivan dogovor sa jednim prijateljem koja vas može pokrenuti. Ovo je i dobar period za ideje koje su povezane sa radom na računaru i sa internetom.

Na poslu vas očekuje stabilnost i lepe vesti i saradnja sa mlađim ženama. Najviše mogu profitirati profesije povezane sa hranom, modom, muzikom, ulepšavanjem i ekonomijom a to je naročito naglašeno u petak.

Vikend donosi pogrešne dogovore i loše procene. Možete imati i manjih sukoba sa jednim članom porodice a najviše zbog nemogućnosti da se stavovi i mišljenje zadrže za sebe. Ovo su i greške ukućana koje utiču na vas i remete vam svakodnevicu.

Devica u znaku ili podznaku

Iskoristite prvi deo nedelje da završite sve obaveze oko posla jer nakon toga možete biti usmereni na druge ljude i imaćete druge obaveze i planove. Početak nedelje donosi manji iznenadni trošak. Sredina nedelje donosi vam ponudu jednog prijatelja koju ne treba odmah odbiti. Naglašeno je i putovanje povodom nekog događaja koje će vam prijati.

Kako nedelja odmiče ideje vam se mogu javljati ali će zahtevati vaše momentalno angažovanje. Možete biti usmereni i na inostranstvo što pojačava prilike da otputujete do kraja meseca.Ovo je dobar period da udovoljite sebi i budete zadovoljni, bez obzira što su prilike kratkog daha, prijaće vam.

Emocije se javljaju prema nekome ko je udaljen od vas ali što je veća fizička udaljenost to se možete sve više zaljubljivati.

Vikend donosi i manje napetosti i moguće konflikte sa jednim  muškim prijateljem pogotovo ako poslovno sarađujete ili zajedno planirate neke događaje. Možete imati i manje gubitke i troškove zbog nedovoljno dobre organizacije ali ćete to već od naredne nedelje uspešno rešiti uz pomoć mlađe žene.

Vaga u znaku ili podznaku

Vage će se početkom nedelje ponašati suprotno svojoj prirodi, pogotovo u odnosima sa partnerom. Bićete tvrdoglavi i brzopleti, ishitrenih reakcija. Uz evidentan nedostatak strpljenja, vodićete se impulsima i emocijama i izrazićete ih svom partneru, bilo pozitivne bilo negativne, bez zadrške, momentalno i bez razmišljanja. Čuvajte se nepromišljenih akcija, smirite strasti i ne ulazite u nepotrebne sukobe bez razmišljanja o posledicama.

Sredinom nedelje možete pozajmiti, dobiti ili naslediti neki novac zbog čega ćete biti veoma zadovoljni. Takođe, ovaj period iskoristite za svaki oblik komunikacije na poslu, pošaljite zaostale mejlove, odradite poslovnu korespondeciju ili održite sastanke, jer ćete brzo razmišljati i tu energiju treba iskoristiti.

Gledajte da završite sve obaveze pre vikenda jer će u suprotnom, vikend obeležiti preterivanja i konflikti na polju karijere ili sa autoritetima na poslu.

Ukoliko ste u braku obratite pažnju na nedelju jer se može javiti sukob između vas i partnera najviše zbog stvari koje mislite da vaš partner krije ili zbog njegovih stavova koji se razlikuju od vaših.

Škorpija u znaku ili podznaku

Ova nedelja Škorpijama počinje dosta burno, sa previše obaveza i na poslu i u privatnom životu što može dovesti do nervoze i rokova koji se ne poštuju. Ideje vam mogu navirati svaki čas ali je jako važno odrediti prioritete. Ukoliko je nervoza jaka, neophodno je da provedete više vremena daleko od doma i zatvorenog prostora.

Ova nedelja je dobra za svaku vrstu partnerstva i poslovno i privatno. To znači da možete ući u brak ili pokrenuti ozbiljnije priče o njemu ali i da možete započeti poslovnu saradnju sa ženama pre svega.

Sredina nedelje donosi i kraće putovanje ali i goste koji vam dolaze iz daleka.

U petak možete dobiti povoljne poslovne vesti ali i započeti saradnju sa jednim ozbiljnim čovekom.

Vikend je napet pogotovo za kontakte koji dolaze iz inostranstva i putem interneta. Ukoliko planirate putovanje u tom periodu može se nešto isprečiti ali i može sam put biti napetiji. Nemojte preterivati sa obavezama jer možete sami sebi zakomplikovati svakodnevicu.

Strelac u znaku ili podznaku

Strelčevi koji su rođeni sredinom decembra bilo koje godine imaju pred sobom vrlo važnu nedelju ali i vrlo važno leto jer ćete morati da preuzmete odgovornost u određenim stvarima i situacije koje vam se dešavaju trenutno ne treba zanemariti i ignorisati.

Početak nedelje donosi i manje probleme u ljubavnim odnosima a najviše onima koji su u ozbiljnoj vezi. Međutim ukoliko ste sami, pojačavaju se prilike za ljubav i naglašen je flert ali je sve to vrlo kratkog daha i dosta neozbiljno.

Poslom možete biti zadovoljni pogotovo ako radite ono što volite i ukoliko imate hobi koji ste pretvorili u posao. Ovaj period donosi vam i lepe vesti od mlađih žena ali i dobre prilike za saradnju sa ženama. Mogu pojačati posao svi oni koji se bave modom, ulepšavanjem, ekonomijom, hranom i nekim umetničkim poslom. Ovo je pogotovo naglašeno u petak kada vam prilike prosto “padaju s neba”. Sredina nedelje donosi vam i neočekivane troškove ali i manje prilive novca.

Vikend je napetiji za vaše finansijsko stanje i možete vraćati dugove ali vrlo lako napraviti i nove.izbegavajte da pozajmljujete novac prijatelju ali i od prijatelja jer dogovori nisu stabilni kao ni obećanja.

JARAC u znaku ili podznaku

Za znak Jarca će početak nedelje biti turbulentan kod kuće, u domu i porodici. Situacija će biti promenljiva a ukućani nervozni i brzopleti što će doprineti povećanju tenzije i nesigurnosti. Razmišljaćete o promenama i radovima u domu, njegovom preuređivanju, proširivanju, kupovini nameštaja ili tehnike. Međutim nemojte preterivati u ovome jer kako nedelja odmiče to će vam se činiti sve manje realnim.

Sredinu nedelje obeležiće uživanje u ljubavi, zabavi i izlascima. Može vam prijati vreme provedeno sa decom, bavljenje sportom ili hobijem. Takođe, izgladićete sve eventualne sporove sa partnerom jer je ovo period odlične i lake komunikacije. Naglašena je dobra intelektualna razmena i razumevanje.

Za vikend možete intenzivno uživati u ljubavi ukoliko ne preterujete sa poslom. Naime, izvesni su konflikti u braku usled preterivanja u poslu i karijeri. Ukoliko postoje tenzije u porodici, nedelja je dan kada to može kulminirati a pogotovo ako članovi porodice i vaš bračni partner nemaju dobru komunikaciju. Možete se naći “između dve vatre”

Vodolija u znaku ili podznaku

Početak nedelje donosi vam kraće putovanje ali i dosta turbulentan put. Takođe možete imati previše ideja ali premalo vremena da sve postignete pa dobro razmislite šta vam je prioritet.

Porodični odnosi se poboljšavaju pa iskoristite ovaj period da uživate u porodici i svom domu. Možete renovirati dom ali ga i opremiti malo skupljim nameštajem ili tehnikom. Ovo je i period kada vam se javlja potreba da radite neki dodatan posao i kada možete započeti privatan posao. Profitiraće svi oni koji rade posao iz svog doma ali i oni koji proizvode hranu ili se bave ulepšavanjem.

Početak nedelje donosi i prekid ljubavne veze svima onima koji to žele i koji su u vrlo napetim ljubavnim odnosima, pa možete osetiti olakšanje zbog toga. Sredina nedelje donosi vam mogućnost da započnete neki projekat koji je već u planu ili da uđete u jedan porodični posao ili saradnju sa rođakom.

Pokreću se i poslovna putovanja pa dobro organizujte svoju svakodnevicu.

Vikend donosi problem u radu a najviše sa kolegama ali i ljudima koji rade za vas. Ovo je posebno važno ukoliko imate svoju firmu ili ste direktor i imate visoke pozicije. U tom slučaju treba biti tolerantniji jer je veća mogućnost da niste u pravu ali da ne možete ili ne želite to da priznate. Lako dolazi do kvarova mašina i alata pa pažljivo rukujte njima.

Povedite računa o ishrani i svom zdravlju, moguć je problem sa želucem, crevima a kod žena sa jajnicima i reproduktivnim organima.

Ribe u znaku ili podznaku

Ukoliko ste rođeni sredinom marta bilo koje godine, povedite računa jer se nalazite u vrlo izazovnom životnom periodu koji pokreće mnoge stvari. U zavisnosti od vašeg podznaka to mogu biti situacije od prekida radnog odnosa, prekida braka do problema sa zdravljem. U svakom slučaju ako osećate težinu to znači da neeke stvari ne radite kako treba i da postoje greške iz prošlosti koje se moraju najpre rešiti.

Ova nedelja počinje manjim rashodima koji vam mogu poremetiti određene planove. Međutim izbegavajte kupovinu stvari preko noći a to je situacija “probudio sam se i shvatio da mi je neophodan nov telefon i nova klima već danas” – nije vam potrebna već danas a to ćete shvatiti već sutra. Do sredine nedelje možete biti vrlo aktivni, stalno u pokretu i sa novim idejama i planovima. Takođe možete otići na jedno kratko ali prijatno putovanje i za takav put birajte žensko društvo. Ovo je nedelja kada posebno možete uživati u neobaveznim druženjima, površnim odnosima i pričama kao i druženju sa rođacima, komšijama…prosto vam može odgovarati sve ono što inače ne bi.

Takođe je ovo dobra nedelja da stabilizujete neke odnose i popravite komunikaciju.

Sredina nedelje donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko odmah pokazuje sve emocije ili je to osoba sa kojom ste već bili u vezi ili kontaktu.

Vikend jako lako prekida nestabilne ljubavne odnose i unosi ljubomoru, svađu i posesivnost u vezu. Ovo su i prevare kao i problemi zbog neverstva.

Ukoliko imate decu, ona vam mogu trošiti dosta energije pa je neophodno pozabaviti se njihovim dešavanjima i njihovim životima.

***

Nedeljni horoskop su pripremili astrolozi

Maja Kovačić i Maria Babić


ONLINE | 139