Forgot your password?
SHOWBIZ

NEDELJNI HOROSKOP // Od 17.JULA - 24.JULA:
Blizanci će PUTOVATI dok će Ribe prekinuti
VEZU!

Nedeljni horoskop od 17.07 – 24.07.2017
0 0
NEDELJNI HOROSKOP // Od 17.JULA - 24.JULA: Blizanci će PUTOVATI dok će Ribe prekinuti VEZU!
FOTO: Majakovacic.com
AUTOR: Maja Kovačić
TIME: 17.07.2017 | 12:13

Nedeljni horoskop!

Analizu predstojeće nedelje potpisuje astrolog Maja Kovačić.

Zvezde nam savetuju oprez već na samom početku ove nedelje. Zbog kvadrata između Marsa i Urana, naše želje će biti jedno a mogućnosti nešto drugo, pa ćemo lako kliznuti u osećaj besa, frustriranosti i nervoze. Nestrpljivost i netolerancija će biti samo pratioci. Kada se ovome doda kvadrat između Venere i Neptuna sa mogućnošću neispunjenih očekivanja u ljubavi, ljubomorom ili razočaranjem u ljubav, savet bi bio - izbrojte do deset pa tek onda reagujte. Pogotovo ne posežite za čašicom više jer to u ovoj situaciji nije rešenje.

Ipak, sredina nedelje donosi nam olakšanje .Širićemo harmoniju i ljubav, osećaćemo se voljeno i volećemo, ne samo ljude već i daljine, strane kulture i običaje. Čak ćemo i finansijskom situacijom biti zadovoljniji pa bi ovo mogla biti prava nedelja za kupovinu. Ali da se odmah ne uplašite za svoje tekuće račune, neće to biti rasipanje već pre mudro trošenje. Dakle, biće to vreme za mudre odluke, realno razmišljanje i praktično organizovanje. Takođe, iskoristite ovu nedelju da završite sve započete stvari u prošlosti a ukoliko dobijete još i neki savet od starije osobe, prihvatite ga oberučke jer će vam ta mudrost višestruko koristiti.

Za dane vikenda trebaće nam slobode, svežeg vazduha i života bez reda i rasporeda. Bićemo željni promena, ekscentrični i nepredvidivi svojoj okolini. Zablistaćemo ali i lenčariti pod zracima toplog sunca a kreativnost, dramatičnost pa i egoizam nas neće mimoići. Neki od nas će biti darežljiviji nego inače a drugi, srećniji, će biti predmet nečije darežljivosti. Istovremeno, mlad Mesec u Lavu nam svima donosi mogućnost da, samo ako budemo dovoljno hrabri i odvažni, dobijemo sve što poželimo. I za kraj – početak! Naime, kraj nedelje će biti odlično vreme da raščistite sa prošlošću i krenete u neke nove početke - pogotovo novog posla ili ljubavi.

Iskoristite julsku akciju i postavite pitanje po promo ceni od 500 din (5 EUR)

OVAN u znaku ili podznaku

Ove nedelje bi bilo dobro da završite sve započete aktivnosti u vezi doma i porodice jer je ona idealna za to. Ipak, gledajte da to obavite u miru i bez nervoze, jer postoji mogućnost konflikata i sukoba u porodici. Mogli biste biti prezasićeni kućnim obavezama pa bi vam dobro došao mali predah. Takođe, ukoliko u nekom razgovoru nešto ne razumete, razjasnite situaciju odmah, jer bi u suprotnom, mogli biti razočarani nečijom rečju ili biste je mogli pogrešno protumačiti pa čuti ono što želite a ne ono što jeste.

Ukoliko ste u prilici, iskoristite sredinu nedelje za neki kraći put sa partnerom jer vas mogu očekivati srećni i prijatni trenuci. Ako ne, bar se dobro ispričajte i osećaj će biti isti. Moguće je da ćete doneti neke važne odluke vezane za  ljubav ili decu. Naime, pred vikend možete čuti nešto od sudbinske važnosti a u vezi ljubavi ili dece. Ovo je i dobro vreme da neko zanimljiv uđe u vaš život i da ostvarite prijatan susret. Za one koje tek očekuje ljubav, odlično vreme za zabavu i započinjanje veze je nedelja. Savet - ne propustite eventualni poziv za izlazak bićete puni energije i optimizma! Posebno povoljni kontakti sa vatrenim znacima.

BIK u znaku ili podznaku

Sam početak nedelje Vam donosi neplanirane troškove zbog prijatelja, druženja, moguće je da ste se preračunali tokom vikenda pa ušteđevinu koju ste namenili nekoj bitnoj stvari potrošili na izlaske. Međutim već narednih dana stižu manji prilivi novca pa ćete uspeti da zakrpite tu rupu u budžetu. Mnogi će ove nedelje pažnju posvetiti dogovaranju i pregovaranju sa porodicom i u vezi sa porodičnim imetkom. Onima koji ulažu u porodičan ili privatan biznis, može smetati nametanje ideja, nećete biti naročito oduševljeni pa možete naići na nerazumevanje.

Krajem nedelje možete čuti važne vesti vezane za nasledstvo, mogući su dogovori vezani za kupovinu nove nekretnine koja će se sa uspehom realizovati. Na ljubavnom planu većina će doživeti zahlađenje ili pak razočarenje u odnosu na partnera ili prema simpatiji. Za sam kraj nedelje topla preporuka je da privedete kraju sav angažman koji ste u prethodnom periodu započeli vezan za papirologiju, dokumentaciju i dogovore dok je takmičarski duh još prisutan.

BLIZANCI u znaku ili podznaku

Početak nedelje donosi previše obaveza za koje ste većim delom i sami nametnuli. Naime, neophodna je bolja organizacija i određivanje prioriteta. Međutim ovo je period koji donosi pojačano kretanje, kraća putovanja koja su vrlo česta i vašu jaku potrebu da izađete iz kuće. Zato će Blizanci u ovom periodu biti kao "uključeni u struju". Međutim moguće su i greške usled brzopletosti i to će se takođe ponavljati. U ovoj nedelji trebalo bi srediti svoje finansije i podvući crtu. Isplanirajte troškove i rashode jer je važan momenat štednje. Ukoliko vam duguju novac, do kraja nedelje postoji mogućnost da dobijete ili ceo ili makar deo iznosa. Ne zadužujte se.

Drugi deo nedelje odličan je za planiranje zajedničkog putovanja sa partnerom i ovo ide u prilog komunikaciji koju imate sa voljenom osobom. Možete naći zajednički dogovor oko neke situacije koja je bila problem ranije. Ukoliko ste sami, vikend donosi mogućnost upoznavanja osobe koja je približno vaših godina ili mlađa od vas. Ovo je odlična nedelja da se uključite u neke zajedničke projekte ili da sklopite poslovni dogovor, zvezde će biti na vašoj strani, vaše je samo da budete vredni.

RAK u znaku ili podznaku

Ovonedeljni fokus ćete verovatno staviti na finansije i posao. Naime, posle nervoznog i moguće, konfliktima obeleženog početka nedelje na poslu, sredinom nedelje vas očekuje donošenje nekih ozbiljnih odluka u vezi finansija i svakodnevnog posla. Postoji mogućnost da ćete se osećati sputano na poslu, nekako bez vazduha i uz iznenadnu potrebu da se oslobodite stega. Neće to verovatno biti kardinalna promena karijere, ali neke promene su na vidiku, pogotovo nakon dolazećeg vikenda kada će vam se činiti da će i sudbina umešati svoje prste, putem nekih vesti, mejla, susreta ili poziva a koji su vezani za vaše finansijske prilike. Polje finansija bi moglo biti centar vašeg interesovanja čitavog vikenda, dok bi kraj vikenda bio odličan za početak nekog novog izvora prihoda, kao naprimer privatnog biznisa, ako ste tako nešto planirali.

Srećni i prijatni trenuci vas ove nedelje mogu čekati u samoći vašeg doma i u okviru porodice. Istovremeno, čuvajte se loše interpretacije partnerovih reči, možete se bezrazložno naći razočarani ili ljubomorni.

Savet- ukoliko imate nekih nezavršenih poslova a koji zahtevaju vaše pojačano angažovanje, samostalan rad ili jaču fizičku energiju, gledajte da ih završite u toku ove nedelje. Samo oprezno, zbog povreda.

LAV u znaku ili podznaku

Početak nedelje će vam obeležiti skidanje ružičastih naočara kada je u pitanju spoznaja prave prirode prijatelja koji je svojom pojavom delovao tajanstveno i nedokučivo do sada. Međutim dobra komunikacija koju imate međusobno neće vam smetati da sa njim nađete zajednički jezik kada u pitanje dođe ulaganje u nove poslovne poduhvate. Tokom nedelje ćete imati priliku da upoznate stariju i veoma zanimljivu osobu suprotnog pola koja će vam komunikacijom zaintrigirati maštu i poljuljati standarde u glavi.

Na poslovnom planu će mnogi želeti da obavljaju svoj posao izolovani od ostatka tima, pa ćete iskoristiti sjajnu priliku da sve što vam mašta izdiktira sručite na papir, ali i period kada nikako ne treba sedeti skrštenih ruku, sada su šanse sjajne za lične afirmacije. Dok vaš duh kreativno raste i gde je mašta naglašena, sa druge strane na poslu koji predstavlja svakodnevnu rutinu mogu biti izražena razočarenja… imaćete utisak da obavljate Sizifov posao. I za kraj nedelje savet je da izađete iz svog kutka i u narednom periodu se posvetite sebi.

DEVICA u znaku ili podznaku

Previše druženja, previše planova i ciljeva prethodnih nedelja i možete se osećati umorno. U ovoj nedelji isunite data obećanja kako biste se u narednom periodu posvetili samo sebi i svom životu. Ukoliko ste previše davali drugima pa se osećate umorno vreme je da se to promeni. Međutim početak nedelje donosi oprez zbog pogrešnih dogovora ili preterivanja koje dolazi od strane nekoga koga smatrate prijateljem. Takođe možete odložiti neko putovanje.

Sredina nedelje donosi prijatne momente u domu i porodici i nalazi se lako zajednički dogovor. Ovo je dobro za sve one koji imaju problem sa jednim članom porodice zbog pogrešnih dogovora i drugačijih pogleda na svet. Iskoristite ovaj period da izložite svoje viđenje stvari i donesete zajedničku odluku. Vikend donosi mogućnost upoznavanje nekoga putem društvenih mreža ali je takav odnos kratkog daha. Ljubavni život je bez većih promena za one koji su u braku, međutim oni koji su sami sredinom nedelje mogu upoznati osobu koja je pre svega privlačna i draga i koja će im upotpuniti svakodnevicu.

Iskoristite drugi deo nedelje da potražite posao ukoliko ga nemate ili niste zadovoljni trenutnim. Usmerite se na mlade i strane firme. Lepa vest dolazi od mlađe žene.

VAGA u znaku ili podznaku

Ove nedelje ćete verovatno poželeti da ste što dalje od obaveza na poslu i u braku. Takođe, moguće je i razočaranje ili iluzije i nerealna slika situacije na poslu. Sve bi moglo početi osećanjem neadekvatnosti i frustiranosti, a nastaviti se željom za slobodom i promenom. Sredina nedelje je i pravo vreme da završite sve aktivnosti u vezi karijere koje su ostale nedovršene. Ukoliko vam se pruži prilika za neko stručno usavršavanje ili putovanje u inostranstvo, slobodno je iskoristite jer imate odlične planetarne aspekte za više nego prijatno provedeno vreme.

Kraj nedelje biste mogli posvetiti pravljenju novih planova za budućnost, a sve u vezi mogućeg sudbinskog poziva, informacija ili razgovora početkom vikenda. Takođe, mogli biste biti posebno raspoloženi za druženje sa prijateljima, a moguć je i početak nekog novog prijateljstva.

ŠKORPIJA u znaku ili podznaku

Nerealno viđenje stvari kada su partnerski odnosi u pitanju, bilo poslovni ili bračni, to vam donosi početak nedelje, takođe, vaš partner bi mogao da pretrpi neplanirane finansijske gubitke. Međutim stićiće nenadana pomoć pa će se problem očas posla rešiti. Na poslovnom planu sredinom nedelje ćete zasigurno zablistati kada na scenu dođe pitanje izražavanja ili predstavljanja novih ideja pretpostavljenima, svakako će vaše angažovanje biti nagrađeno i dočekano entuzijastično. Dobar glas očekujte u svakom slučaju na polju karijere, moguće su nagrade ili dugo očekivano unapređenje.

Oni koji su  na putu mogu definitivno očekivati nepredviđene neprijatnosti koje će podstaknuti želju da se odmah vrate nazad. Takođe, moguća su i neplanirana kraća putovanja. Oni koji se pripremaju za nove radne pobede posle iskorišćenog godišnjeg odmora čeka puno obaveza na poslu pa vam se savetuje da punom parom s početka sledeće nedelje preduzmete aktivnosti jer sledi naporan ali i dinamičan period.

STRELAC u znaku ili podznaku

Ostalo je još samo nekoliko zadatka i obaveza koje vam ne prijaju i nakon toga sledi period u kome možete uživati. Ovo je posebno naglašeno onima koji su vredno radili a vrlo verovatno za manje novca nego što su zaslužili. Ukoliko imate problem sa novcem i pojačane dugove i tome uskoro može doći kraj jer se ukazuje jedna prilika koju nećete propustiti. Početak nedelje donosi neke pojačane rashode i troškove pa tu vodite računa o svom budžetu. Možete imati i grešku na poslu koja vas može i finansijski koštati.

Sredina nedelje donosi već bolje prilike i možete dobiti podršku koja vam je potrebna. Ovo je odličan period za ulazak u brak ili priču o zajedničkom životu. Ukoliko ste sami, možete ući u jednu ozbiljniju vezu. Uspeh dolazi kroz partnerstva. Vikend donosi kraće putovanje koje može biti od sudbinskog značaja. Takođe možete upoznati važne ljude tokom putovanja pa iskoristite svoju društvenost i optimizam da ostvarite nova poznanstva,

JARAC u znaku ili podznaku

Ova nedelja je pravo vreme da odradite sva eventualna neprijatna suočavanja sa partnerom. Ako je još nešto ostalo nedorečeno među vama, gledajte da to raspravite u ovoj nedelji kako biste na najbolji način iskoristili energiju planeta koja vam je na raspolaganju. Na taj način biste izbegli i moguće frustracije, bes i nezadovoljstvo u domu a u vezi problema sa partnerom. U suprotnom, sredinom nedelje biste mogli poželeti malo slobode i od bračnih ali i od porodičnih obaveza - želja za promenom.

Na poslu vas očekuju prijatni trenuci, harmonija u kolektivu i zadovoljstvo karijerom. Ipak, početkom nedelje ne slušajte ogovaranja jer biste mogli čuti i ono što ne želite, pa možete biti ljubomorni ili razočarani.

Što se tiče finansija, sredinom ove nedelje biste mogli doneti neke ozbiljne odluke koje se tiču kredita ili partnerovih finansija. Za vreme vikenda možete očekivati čak i neke sudbinski važne vesti ili susrete u vezi istog. Zbog toga je savet da odlične aspekte na kraju ove nedelje iskoristite za uzimanje kredita ili pozajmice bilo koje vrste, naravno, ukoliko ste tako nešto planirali.

VODOLIJA u znaku ili podznaku

Vi koji ste namenili da početak nedelje obeležite nekim ultra romantičnim "dejtom" možete biti izloženi većim finansijskim troškovima kako bi sve to izgledalo bajno. Izraženo je zadovoljstvo po pitanju partnerstva, pa se možete opustiti sa prijateljima i partnerom u zajedničkim aktivnostima, izlascima ili izletima. Sredina nedelje vam donosi nervozu kada su poslovne aktivnosti u pitanju, otežana komunikacija sa okruženjem po pitanju uvođenja novih reformi i ideja neće biti najsjajnije dočekana pa ćete biti po malo i osujećeni na neki način. Oni koji su u biznis - partnerskim odnosima imaće dobru komunikaciju te su mogući pozitivni ishodi za naplatu nekih dugovanja.

Takođe, sredina nedelje zauzetima donosi lepo slaganje sa partnerom. Razmena poruka i lepih reči je prisutna, dok oni koji su slobodni mogu očekivati iznenadni poziv od bivšeg partnera. Kraj nedelje vam donosi razočarenje po pitanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, pa ćete želeti da se povučete u osamu narednih dana i uživate u samoći. Savet za naredni period bi bio da ostavite iza sebe turbulentni period vezan za posao i posvetite se partneru, svakako će biti zanimljivije.

RIBE u znaku ili podznaku

Ova nedelja zajedno sa prethodnim nedeljama ukazuje na posvećenost deci i partneru više nego što je poželjno. Možete biti umorni od svega toga pa se strpite još malo jer već u drugom delu nedelje usmerićete se na ono što je vama potrebno. Početak nedelje donosi i previše obaveza i vašu rastrzanost koja može kulminirati i napraviti problem u ljubavi i generalno u komunikaciji sa drugima. Nemojte donositi važne odluke tada već sačekajte drugi deo nedelje koji nosi mnogo prijatnije situacije. Neophodno je završiti sve one neprijatne razgovore sa voljenom osobom ali i reći šta vam leži na duši. Postoji mogućnost da se nestabilne veze prekinu početkom nedelje.

Naime, sredina nedelje donosi vam dodatne izvore prihoda ali i dobru ideju za pokretanje posla. Ovo je naročito dobar period za sve one koji rade od kuće ili imaju privatan posao jer mogu imati više klijenata. Tokom vikenda naglašena je vest i informacija koja vam ide u korist i koju je neophodno iskoristiti za posao. Ukoliko nemate posao možda je ovo i prilika koju čekate.

PRATITE ASTRO ANALIZE I NA INSTAGRAMU!

Like Opera17 on Facebook
loading...
NEDELJNI HOROSKOP // Blizanci će morati da prave kompromise, dok je kod Lavova ove nedelje naglašena ljubav!
U toku nedelje odigraće se lep aspekat za ljubav koji će aktivirati i osećaj sreće i zadovoljstva, doneće manje poklone i uživanja. U četvrtak Mars ulazi u znak Vodolije, osetiće se veća poletnost i energija kojom lakše dolazi do promena i pokretanja kod svih.
NEDELJNI HOROSKOP // Ovnovi će biti napeti, Bikovi će razmišljati kako da vrate dugove, a Rakovi moraju da pripaze na ishranu!
U petak Merkur ulazi u znak Strelca, to će nam olakšati komunikaciju jer neće više biti kritike i cinizma, ironije u toj meri koju smo osetili prethodnih nedelja. Bićemo mnogo tolerantniji i sposobniji da nađemo pravu reč...
HAOS // Dva dana pre nego što je NAPUSTIO 'Farmu', sve je bilo POTPUNO JASNO: Evo zašto je Kristijan BURNO ODREAGOVAO tri dana pred finale!
Dva dana pre nego što je Kristijan Golubović samoinicijativno napustio reality "Farma", korisnicima našeg sajta je to bilo najavljeno.
COMMENTS POST COMMENT

QUICK REPLY
NAME
 
NAME
E-MAIL
TOWN & COUNTRY
OPERA17 RULES
# Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu, versku i nacionalnu mrnju, kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni.
# Redakcija portala zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni uz napomenu da se ne prati dinamika kojom oni pristiu.
# Postove u kojima nam skreete panju na slovne greke, tehnike i druge propuste u vestima ne objavljujemo, ali e biti prosleena uredniku i na tome vam zahvaljujemo.
# Stavovi izneti u komentarima su privatno miljenje njihovih autora, a ne redakcije portala.
 
0
VIDEO // Maca Diskrecija se JAVLJALA NA SEKS OGLASE, pa otkrila šta su sve MUŠKARCI TRAŽILI OD NJE DA RADI!
Maca Diskrecija je bez zadrške ispričala kako se javljala na seks oglase i otkrila šta su joj tom prilikom muškarci tražili.
0
STRAŠNO // Detalji iz policijske rekonstrukcije ubistva pevačice "Granda": JELENU UBILI U KUPATILU POSLE SVAĐE I TUČE SA ZORANOM?!
Inspektori sumnjaju da je Zoran Marjanović ubio Jelenu Marjanović u kupatilu nakon velike svađe, a da su mu ostali članovi porodice pomogli.
0
HAOS // Ona izluđuje učesnike "Parova": Niko je NE PODNOSI, skoro svi su se okrenuli protiv nje i stalno je VREĐAJU I PONIŽAVAJU!
Šesta sezona realityja "Parovi" je počela prilično burno, a jedna učesnica je već dobila titulu najomraženije osobe.
0
TUŽNO // Sestra svirepo ubijene pevačice OTVORILA DUŠU: Šokirana sam Zoranovim HAPŠENJEM, molim javnost da...
Sestra ubijene pevačice je otvorila dušu i otkrila da je kompletna porodica šokirana hapšenjem Zorana Marjanovića.
0
ŠOK // Marko i Divna KRIJU ŠOKANTNU ISTINU: Ćerku su ostavili dedi i gluvonemoj babi, rekli da se vraćaju za 3 dana i ušli u "Zadrugu"!
Marko i Divna "DNK" su prevarili njene roditelje tako što su im ćerkicu ostavili na samo nekoliko dana, a onda su ih videli na televiziji.
0
VIDEO // Odmah joj je presela žurka: Saška Karan joj je sve UPROPASTILA, besna i nervozna je pobegla u sobu i PLAKALA!
Saška Karan joj je upropasitla žurku, pa je besna i nervozna pobegla u spavaću sobu i počela da plače.
0
VIDEO // Marko DNK svojim odlukama NAPRAVIO HAOS, a onda je voditeljka DOŽIVELA FRAS i morala je da održi PREDAVANJE!
Voditeljka je morala da reaguje zbog ponašanja učesnika realityja "Zadruga" u toku izbora potrčka i omiljene osobe.
0
VIDEO // Prija se POSTIDELA kad je čula Ognjenovo pitanje i o ĆEMU JE RAZGOVARAO sa njenim dečkom Filipom!
Aleksandra Prijović se postidela kad je čula kakvo pitanje joj je Ognjen postavio i o čemu je razgovarao sa njenim dečkom Filipom.
0
VIDEO // Mnogi su Aleksandru Prijović OSUĐIVALI I PROZIVALI zbog toga, a ona je kod Ognjena Amidžića PRIZNALA DA JE TO ISTINA!
Aleksandra Prijović je prilikom gostovanja kod Ognjena Amidžića priznala jednu veoma zanimljivu situaciju.
0
PREMIJERA // Publika je INSISTIRALA: Nakon TRI MESECA Nevena Božović je predstavila spot za pesmu "Jasno Mi Je"!
Popularna pop pevačica Nevena Božović je tri meseca nakon predstavljanja numere "Jasno Mi Je" predstavila i spot!
0
VIDEO // Otac i brat ga po prvi put POSETILI U ZATVORU: Evo šta je Vladimir Marjanović OTKRIO o Zoranovom ponašanju!
Otac i brat su danas po prvi put posetili Zorana Marjanovića u Centralnom zatovru, on samo plače i pita za ćerku Janu.
0
EXTRA // Indira iColonia ponovo stiže u Beograd, zaljuljaće splav "Port"!
Indira Icolonia Forza nastupiće ove srede, 20. septembra na popularnom splavu "Port"!
0
TUŽNO // Komšija bračnog para iz "Zadruge" otkriva TUŽNU PRIČU: Marko je ostao siroče, bio je siromašan i morao je da OŽENI DIVNU!
Komšija bračnog para iz realityja "Zadruga" otkriva da je Marko Kocić imao prilično tešku životnu priču.
0
ŠOK // VEŠTAK GA PROVALIO: Ovo je psihološki profil Zorana Marjanovića, SVE VREME JE GLUMIO ŽRTVU!
Na osnovu svega što je mogao da primeti 17 meseci posmatrajući ponašanje, slušajući njegove rečenice (često kontradiktorne), ali i njegovu nametljivost, zaključuje se da je Marjanović narcisoidan čovek.
0
ŠOK // Pevačica je BEŽALA od Zorana Marjanovića, bila je PREPLAŠENA od njegovih JEZIVIH PRIČA I PONAŠANJA!
Pevačica je otkrila da je bežala od Zorana Marjanovića, nije joj bilo svejedno zbog njegovih priča i ponašanja.
0
BLJAK // Jedva je uspela da POBEGNE: Bogataš je u toku ORGIJA URINIRAO PO NJOJ, ona nije znala šta je snašlo!
U toku orgija je počeo da urinira po njoj, zbog čega je ona odmah rešila da pobegne, ali je jedva uspela.
0
HAOS // Marko DNK je novi VOĐA i odmah je PONIZIO SVOJU ŽENU: Divna je morala da mu ZAPRETI da će napraviti SKANDAL!
Marko DNK je od danas novi Vođa u realityju "Zadruga", pa je supruga Divna morala odmah da mu zapreti.
0
ŠOK // Učesnica "Parova" za dlaku IZBEGLA SMRT, a sve je počelo kao IGRA: Sve su se dogovorili kako bi me impresionirao, a onda...
Učesnica realityja "Parovi" je ispričala prilično šokantnu priču o tome šta joj je jedan čovek priredio pre ulaska u luksuznu vilu.
0
FOTO // Teodora je KRILA SVOG DEČKA, a onda ga je PREVARILA pred kamerama "Zadruge": Ovo je FUDBALER kome je SLOMILA SRCE!
Atraktivna plavokosa pevačica je prevarila svog dečka pred kamerama realityja "Zadruga", a reč je o fudbaleru.
0
ŠOK // Godinama su BLISKI, nakon hapšenja je rešila da PROGOVORI: Pevačica otkrila sve što ZNA o Zoranu Marjanoviću!
Srpska pevačica je godinama u odličnim odnosima sa Zoranom Marjanovićem i rešila je da otkrije neke detalje o njemu.
0
VIDEO // Ova nedelja će biti PUNA PROBLEMA: Izbačen je iz "Zadruge", ali im se ovako OSVETIO i postavio baš njega za VOĐU!
Izbačeni Marko Zec je rešio da svima pomrsi konce u "Zadruzi", pa je baš njega postavio za ovonedeljnog vođu.
0
VIDEO // Ljubio joj GRUDI: Marko i Divna DNK su do sada imali SEKS U WC-u, ali su sve OPUŠTENIJI PRED KAMERAMA!
Marko i Dvina su sve opušteniji pred kamerama televizije Pink, pa su se tako prethodne noći opustili na dvosedu.
0
VIDEO // Bosanac je rekao da Džidža NIJE RETARDIRANA kao Marija Šerifović, a njen odgovor će vas tek IZNENADITI!
Bosanac je rekao da Džidža nije retardirana kao Marija Šerifović, a njena reakcija i odgovor na to će vas tek iznenaditi.
0
OPA // Zorica Dukić je otkrila NEPOZNATE DETALJE o vezi sa Gasttozom, ali izgleda da se POKAJALA zbog nekih ODLUKA!
Ljubavna romansa između Zorice Dukić i gasttozza je bila prilično turbulenta, ali je ona tek sada otkrila neke detalje.
0
VIDEO // Karleuša objavila video kako ŠETA PO STUDIJU za vreme snimanja "Zvezda Granda", publika pala u trans od PRIZORA!
Muzička diva se na prvom snimanju nove sezone takmičenja "Zvezde Granda" pojavila u veoma provokativnom izdanju.
0
POK // Teodora rešila da PROGOVORI: Pokrivala ih je, ali sada je otkrila sve o SEKSU Aleksandre Subotić i njenog kuma!
Sada joj je žao što ih je tada pokrivala i štitila, pa je rešila da otkrije šta je prava istina po pitanju seksa.
0
HAOS // Zorica Dukić i Juice OZBILJNO ZARATILI: Reper je izvređao prvu pobednicu "Parova", a onda ga je ona ŽESTOKO PONIZILA!
Reper je tek ušao u "Parove", a već je ozbiljno zaratio sa Zoricom Dukić i razmenili su žestoke uvrede.
0
VIDEO // Pet minuta pre razgovora sa Ognjenom je SVE VIDELA: Teodora je raskinula sa Anđelom, a onda se ŠOKIRALA koga posle nje muva!
Mlada pevačica je raskinula vezu sa manekenom posle samo dva dana zabavljanja, a onda je ostala šokirana kada je videla koga muva posle nje.
0
VIDEO // Marko Zec RAZVEZAO JEZIK kad je napustio "Zadrugu": Voditeljki otkrio sve što kamere nisu simile i koja učesnica mu se SKIDALA GOLA!
Dok je u realityju "Zadruga" bio ćutljiv, Marko Zec je razvezao jezik kad je došao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević.
0
VIDEO // Bračna prevara je na POMOLU: Pijana Divna nasrtala da LJUBI DRUGOG MUŠKARCA, Marko pobesneo od LJUBOMORE!
Bračni par ponovo ima nesuglasice i ispade u realityju "Zadruga", a sve zbog ljubomore i moguće prevare.
0
ŠOK // Nije krao BUĐAV SIR: Ivan Marinković priznao da je KRAO PO MARKETIMA, ali se UVREDIO jer su mediji pogrešili o kojim NAMIRNICAMA JE REČ!
Ivan Marinković je šokirao gledaoce priznanjem da je uhvaćen u krađi u marketu, a posebno zbog njegovog objašnjenja.
0
OPA // Marija Šerifović se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u SUKNJI, a onda je sve ZATEKLA izjavom o Paradi ponosa!
Mariaj Šerifović je prilično iznenadila stajlingom kada se pojavila na snimanju "Zvezda Granda", ali je i sve zatekla izjavom o Paradi ponosa.
0
VIDEO // Drastično je SMRŠALA, a sad je rešila još jedan KOMPLEKS: Miljana Kulić u "Parovima" pokazala NOVE ZUBE OD 4.000 EVRA!
Miljana Kulić je ušla u novu sezonu "Parova" i po prvi put je pokazala nove zube koje je platila 4.000 evra.
0
OPA // Ovo je godinama KRILA OD JAVNOSTI: Karleuša otkrila VEOMA INTIMAN detalj o braku sa Duškom!
Muzička diva Jelena Karleuša je otkrila jedan veoma intiman detalj o braku sa uspešnim fudbalerom Duškom Tošićem.
0
HAOS // Dara Bubamara je BLOKIRALA zvezdu "Granda" na Instagram-u, a ona je optužila da je zbog LJUBOMORE I OBJAVILA DOKAZ!
Folk pevačica je optužila Daru Bubamaru da je blokirala na društvenoj mreži Instagram zbog ljubomore.
0
EXTRA // Snimljena je PRVA EPIZODA "Zvezda Granda": Saša Popović nije promenio DOBITNU EKIPU, ali je uveo ŽESTOKO PRAVILO!
Prva epizoda će biti emitovana 30. septembra na Prvoj televiziji, a na posao se sa porodiljskog vratila i voditeljka Sanja Kužet.
0
FOTO // Nakon Dalile i ona je OPERISALA NOS: Sva je u modricama i podlivima, ali je sve izdržala zbog LEPOTE!
Nakon pobednice "Parova" još jedna učesnica prošle sezone se pohvalila da je uradila operaciju nosa.
0
FOTO // Nedostaje joj "zaštitni znak", posetila je hirurga: Dobro pogledajte lice Zorice Dukić, napravila je VELIKU PROMENU pre "Parova"!
Zorica je ušla u novu sezonu "Parova", a ono što je očigledno jeste da je uklonila mladeže koje je imala u blizini nosa.
0
VIDEO // Još jedan par u "Zadruzi": Dok su se drugi SEKSALI I RASKIDALI, oni su uspeli da sakriju da su se SMUVALI!
Dok su neki parovi imali seks i raskidali, oni su uspeli da sakriju od svih da su planule simpatije i da su se smuvali.
0
OPA // Baš je bilo TESNO: Četvoro učesnika "Zadruge" je bilo nominovano, a samo jedan je ZAUVEK NAPUSTIO šou!
U ponedeljak veče je održano još jedno izbacivanje iz realityja "Zadrugu", a čak četvoro učesnika se borilo za opstanak.
0
OPA // Tek je počelo, a već sve PUCA: Zorica Dukić SVEDOK AKCIJE u "Parovima", pao je SEKS DVA PUTA!
Zorica Dukić je bila svedok seks akcije u luksuznoj vili "Parova" i tvrdi da se to desilo čak dva puta.
0
VIDEO // Ispričao im je veoma POTRESNU ŽIVOTNU PRIČU: Za 2 meseca je doživeo PET TRAGEDIJA, jednu su KRILI OD NJEGA!
Za samo dva meseca je doživeo pet velikih životnih tragedija, a za jednu nisu čak ni smeli da mu kažu.
0
VIDEO // 10-godišnji Zoran Marjanović PRIČA O UBICAMA: Isplivao snimak koji će vas ZALEDITI DO SRŽI!
Pojavio se video snimak koji je nastao pre 28 godina, Zoran Marjanović priča o astralnoj projekciji u snu.
0
FOTO // Ostala bez teksta: Nova sezona "Parova" tek je počela, a voditeljka Jovana Jeremić je već ZAPANJENA!
Voditeljka Jovana Jeremić je već uspela da ostane bez teksta, a nova sezona "Parova" samo što je počela...
0
VIDEO // Otkrile su ŠOKANTNE DETALJE: Anđela i Teodora OGOVARALE Lunu, pa otkrile ŠTA NIJE U REDU SA NJENOM RIBICOM!
Anđela Veštica i Teodora Džahverović su ogovarale Lunu Đogani, pa su pričale šta je otkrila o svojoj ribici.
0
ŠOK // Milomir Marić PROGOVORIO: Prvo je PROGNOZIRAO da će Zoran biti UHAPŠEN, a evo do kakvih NOVIH SAZNANJA je došao!
Milomir je pre mesec dana prognozirao da će Zoran biti uhapšen zbog ubistva, a sada je otkrio do kakvih novih saznanja je došao.
0
VIDEO // Anđela Veštica je saznala da je Mina SPAVALA SA NJENIM DEČKOM i evo kako se OSVETILA!
Anđela je rešila da se osveti Mini i Đeksonu zbog seksa koji su imali i evo šta je odmah uradila...
0
TUŽNO // Učesnica "Parova se prisetila POKOJNOG DEČKA nakon što je voditeljka pomenula POZNATU PEVAČICU!
Učesnica "Parova" se prisetila svog pokojnog dečka nakon što je od voditeljke dobila kompliment da je podseća na jednu pevačicu!
0
EXTRA // Počelo snimanje "Zvezda Granda", Popović uneo novine: Karleuša u provokativnom izdanju, Marija Šerifović se POJAVILA U SUKNJI!
Dok je Diva došla obučena u veoma provokativnu kreaciju, Marija Šerifović je za snimanje "Zvezda Granda" obukla suknju.
0
VIDEO // Maca Diskrecija je dobronamerno POSAVETOVALA Divnu DNK oko ANALNOG SEKSA, ali je bila U PRAVU!
Maca Diskrecija je posavetovala Divnu DNK oko analnog seksa i iznenadićete se koliko je bila u pravu.

NEDELJNI HOROSKOP // Od 17.JULA - 24.JULA: Blizanci će PUTOVATI dok će Ribe prekinuti VEZU!

Nedeljni horoskop od 17.07 – 24.07.2017
NEDELJNI HOROSKOP // Od 17.JULA - 24.JULA: Blizanci će PUTOVATI dok će Ribe prekinuti VEZU!
FOTO: Majakovacic.com

Nedeljni horoskop!

Analizu predstojeće nedelje potpisuje astrolog Maja Kovačić.

Zvezde nam savetuju oprez već na samom početku ove nedelje. Zbog kvadrata između Marsa i Urana, naše želje će biti jedno a mogućnosti nešto drugo, pa ćemo lako kliznuti u osećaj besa, frustriranosti i nervoze. Nestrpljivost i netolerancija će biti samo pratioci. Kada se ovome doda kvadrat između Venere i Neptuna sa mogućnošću neispunjenih očekivanja u ljubavi, ljubomorom ili razočaranjem u ljubav, savet bi bio - izbrojte do deset pa tek onda reagujte. Pogotovo ne posežite za čašicom više jer to u ovoj situaciji nije rešenje.

Ipak, sredina nedelje donosi nam olakšanje .Širićemo harmoniju i ljubav, osećaćemo se voljeno i volećemo, ne samo ljude već i daljine, strane kulture i običaje. Čak ćemo i finansijskom situacijom biti zadovoljniji pa bi ovo mogla biti prava nedelja za kupovinu. Ali da se odmah ne uplašite za svoje tekuće račune, neće to biti rasipanje već pre mudro trošenje. Dakle, biće to vreme za mudre odluke, realno razmišljanje i praktično organizovanje. Takođe, iskoristite ovu nedelju da završite sve započete stvari u prošlosti a ukoliko dobijete još i neki savet od starije osobe, prihvatite ga oberučke jer će vam ta mudrost višestruko koristiti.

Za dane vikenda trebaće nam slobode, svežeg vazduha i života bez reda i rasporeda. Bićemo željni promena, ekscentrični i nepredvidivi svojoj okolini. Zablistaćemo ali i lenčariti pod zracima toplog sunca a kreativnost, dramatičnost pa i egoizam nas neće mimoići. Neki od nas će biti darežljiviji nego inače a drugi, srećniji, će biti predmet nečije darežljivosti. Istovremeno, mlad Mesec u Lavu nam svima donosi mogućnost da, samo ako budemo dovoljno hrabri i odvažni, dobijemo sve što poželimo. I za kraj – početak! Naime, kraj nedelje će biti odlično vreme da raščistite sa prošlošću i krenete u neke nove početke - pogotovo novog posla ili ljubavi.

Iskoristite julsku akciju i postavite pitanje po promo ceni od 500 din (5 EUR)

OVAN u znaku ili podznaku

Ove nedelje bi bilo dobro da završite sve započete aktivnosti u vezi doma i porodice jer je ona idealna za to. Ipak, gledajte da to obavite u miru i bez nervoze, jer postoji mogućnost konflikata i sukoba u porodici. Mogli biste biti prezasićeni kućnim obavezama pa bi vam dobro došao mali predah. Takođe, ukoliko u nekom razgovoru nešto ne razumete, razjasnite situaciju odmah, jer bi u suprotnom, mogli biti razočarani nečijom rečju ili biste je mogli pogrešno protumačiti pa čuti ono što želite a ne ono što jeste.

Ukoliko ste u prilici, iskoristite sredinu nedelje za neki kraći put sa partnerom jer vas mogu očekivati srećni i prijatni trenuci. Ako ne, bar se dobro ispričajte i osećaj će biti isti. Moguće je da ćete doneti neke važne odluke vezane za  ljubav ili decu. Naime, pred vikend možete čuti nešto od sudbinske važnosti a u vezi ljubavi ili dece. Ovo je i dobro vreme da neko zanimljiv uđe u vaš život i da ostvarite prijatan susret. Za one koje tek očekuje ljubav, odlično vreme za zabavu i započinjanje veze je nedelja. Savet - ne propustite eventualni poziv za izlazak bićete puni energije i optimizma! Posebno povoljni kontakti sa vatrenim znacima.

BIK u znaku ili podznaku

Sam početak nedelje Vam donosi neplanirane troškove zbog prijatelja, druženja, moguće je da ste se preračunali tokom vikenda pa ušteđevinu koju ste namenili nekoj bitnoj stvari potrošili na izlaske. Međutim već narednih dana stižu manji prilivi novca pa ćete uspeti da zakrpite tu rupu u budžetu. Mnogi će ove nedelje pažnju posvetiti dogovaranju i pregovaranju sa porodicom i u vezi sa porodičnim imetkom. Onima koji ulažu u porodičan ili privatan biznis, može smetati nametanje ideja, nećete biti naročito oduševljeni pa možete naići na nerazumevanje.

Krajem nedelje možete čuti važne vesti vezane za nasledstvo, mogući su dogovori vezani za kupovinu nove nekretnine koja će se sa uspehom realizovati. Na ljubavnom planu većina će doživeti zahlađenje ili pak razočarenje u odnosu na partnera ili prema simpatiji. Za sam kraj nedelje topla preporuka je da privedete kraju sav angažman koji ste u prethodnom periodu započeli vezan za papirologiju, dokumentaciju i dogovore dok je takmičarski duh još prisutan.

BLIZANCI u znaku ili podznaku

Početak nedelje donosi previše obaveza za koje ste većim delom i sami nametnuli. Naime, neophodna je bolja organizacija i određivanje prioriteta. Međutim ovo je period koji donosi pojačano kretanje, kraća putovanja koja su vrlo česta i vašu jaku potrebu da izađete iz kuće. Zato će Blizanci u ovom periodu biti kao "uključeni u struju". Međutim moguće su i greške usled brzopletosti i to će se takođe ponavljati. U ovoj nedelji trebalo bi srediti svoje finansije i podvući crtu. Isplanirajte troškove i rashode jer je važan momenat štednje. Ukoliko vam duguju novac, do kraja nedelje postoji mogućnost da dobijete ili ceo ili makar deo iznosa. Ne zadužujte se.

Drugi deo nedelje odličan je za planiranje zajedničkog putovanja sa partnerom i ovo ide u prilog komunikaciji koju imate sa voljenom osobom. Možete naći zajednički dogovor oko neke situacije koja je bila problem ranije. Ukoliko ste sami, vikend donosi mogućnost upoznavanja osobe koja je približno vaših godina ili mlađa od vas. Ovo je odlična nedelja da se uključite u neke zajedničke projekte ili da sklopite poslovni dogovor, zvezde će biti na vašoj strani, vaše je samo da budete vredni.

RAK u znaku ili podznaku

Ovonedeljni fokus ćete verovatno staviti na finansije i posao. Naime, posle nervoznog i moguće, konfliktima obeleženog početka nedelje na poslu, sredinom nedelje vas očekuje donošenje nekih ozbiljnih odluka u vezi finansija i svakodnevnog posla. Postoji mogućnost da ćete se osećati sputano na poslu, nekako bez vazduha i uz iznenadnu potrebu da se oslobodite stega. Neće to verovatno biti kardinalna promena karijere, ali neke promene su na vidiku, pogotovo nakon dolazećeg vikenda kada će vam se činiti da će i sudbina umešati svoje prste, putem nekih vesti, mejla, susreta ili poziva a koji su vezani za vaše finansijske prilike. Polje finansija bi moglo biti centar vašeg interesovanja čitavog vikenda, dok bi kraj vikenda bio odličan za početak nekog novog izvora prihoda, kao naprimer privatnog biznisa, ako ste tako nešto planirali.

Srećni i prijatni trenuci vas ove nedelje mogu čekati u samoći vašeg doma i u okviru porodice. Istovremeno, čuvajte se loše interpretacije partnerovih reči, možete se bezrazložno naći razočarani ili ljubomorni.

Savet- ukoliko imate nekih nezavršenih poslova a koji zahtevaju vaše pojačano angažovanje, samostalan rad ili jaču fizičku energiju, gledajte da ih završite u toku ove nedelje. Samo oprezno, zbog povreda.

LAV u znaku ili podznaku

Početak nedelje će vam obeležiti skidanje ružičastih naočara kada je u pitanju spoznaja prave prirode prijatelja koji je svojom pojavom delovao tajanstveno i nedokučivo do sada. Međutim dobra komunikacija koju imate međusobno neće vam smetati da sa njim nađete zajednički jezik kada u pitanje dođe ulaganje u nove poslovne poduhvate. Tokom nedelje ćete imati priliku da upoznate stariju i veoma zanimljivu osobu suprotnog pola koja će vam komunikacijom zaintrigirati maštu i poljuljati standarde u glavi.

Na poslovnom planu će mnogi želeti da obavljaju svoj posao izolovani od ostatka tima, pa ćete iskoristiti sjajnu priliku da sve što vam mašta izdiktira sručite na papir, ali i period kada nikako ne treba sedeti skrštenih ruku, sada su šanse sjajne za lične afirmacije. Dok vaš duh kreativno raste i gde je mašta naglašena, sa druge strane na poslu koji predstavlja svakodnevnu rutinu mogu biti izražena razočarenja… imaćete utisak da obavljate Sizifov posao. I za kraj nedelje savet je da izađete iz svog kutka i u narednom periodu se posvetite sebi.

DEVICA u znaku ili podznaku

Previše druženja, previše planova i ciljeva prethodnih nedelja i možete se osećati umorno. U ovoj nedelji isunite data obećanja kako biste se u narednom periodu posvetili samo sebi i svom životu. Ukoliko ste previše davali drugima pa se osećate umorno vreme je da se to promeni. Međutim početak nedelje donosi oprez zbog pogrešnih dogovora ili preterivanja koje dolazi od strane nekoga koga smatrate prijateljem. Takođe možete odložiti neko putovanje.

Sredina nedelje donosi prijatne momente u domu i porodici i nalazi se lako zajednički dogovor. Ovo je dobro za sve one koji imaju problem sa jednim članom porodice zbog pogrešnih dogovora i drugačijih pogleda na svet. Iskoristite ovaj period da izložite svoje viđenje stvari i donesete zajedničku odluku. Vikend donosi mogućnost upoznavanje nekoga putem društvenih mreža ali je takav odnos kratkog daha. Ljubavni život je bez većih promena za one koji su u braku, međutim oni koji su sami sredinom nedelje mogu upoznati osobu koja je pre svega privlačna i draga i koja će im upotpuniti svakodnevicu.

Iskoristite drugi deo nedelje da potražite posao ukoliko ga nemate ili niste zadovoljni trenutnim. Usmerite se na mlade i strane firme. Lepa vest dolazi od mlađe žene.

VAGA u znaku ili podznaku

Ove nedelje ćete verovatno poželeti da ste što dalje od obaveza na poslu i u braku. Takođe, moguće je i razočaranje ili iluzije i nerealna slika situacije na poslu. Sve bi moglo početi osećanjem neadekvatnosti i frustiranosti, a nastaviti se željom za slobodom i promenom. Sredina nedelje je i pravo vreme da završite sve aktivnosti u vezi karijere koje su ostale nedovršene. Ukoliko vam se pruži prilika za neko stručno usavršavanje ili putovanje u inostranstvo, slobodno je iskoristite jer imate odlične planetarne aspekte za više nego prijatno provedeno vreme.

Kraj nedelje biste mogli posvetiti pravljenju novih planova za budućnost, a sve u vezi mogućeg sudbinskog poziva, informacija ili razgovora početkom vikenda. Takođe, mogli biste biti posebno raspoloženi za druženje sa prijateljima, a moguć je i početak nekog novog prijateljstva.

ŠKORPIJA u znaku ili podznaku

Nerealno viđenje stvari kada su partnerski odnosi u pitanju, bilo poslovni ili bračni, to vam donosi početak nedelje, takođe, vaš partner bi mogao da pretrpi neplanirane finansijske gubitke. Međutim stićiće nenadana pomoć pa će se problem očas posla rešiti. Na poslovnom planu sredinom nedelje ćete zasigurno zablistati kada na scenu dođe pitanje izražavanja ili predstavljanja novih ideja pretpostavljenima, svakako će vaše angažovanje biti nagrađeno i dočekano entuzijastično. Dobar glas očekujte u svakom slučaju na polju karijere, moguće su nagrade ili dugo očekivano unapređenje.

Oni koji su  na putu mogu definitivno očekivati nepredviđene neprijatnosti koje će podstaknuti želju da se odmah vrate nazad. Takođe, moguća su i neplanirana kraća putovanja. Oni koji se pripremaju za nove radne pobede posle iskorišćenog godišnjeg odmora čeka puno obaveza na poslu pa vam se savetuje da punom parom s početka sledeće nedelje preduzmete aktivnosti jer sledi naporan ali i dinamičan period.

STRELAC u znaku ili podznaku

Ostalo je još samo nekoliko zadatka i obaveza koje vam ne prijaju i nakon toga sledi period u kome možete uživati. Ovo je posebno naglašeno onima koji su vredno radili a vrlo verovatno za manje novca nego što su zaslužili. Ukoliko imate problem sa novcem i pojačane dugove i tome uskoro može doći kraj jer se ukazuje jedna prilika koju nećete propustiti. Početak nedelje donosi neke pojačane rashode i troškove pa tu vodite računa o svom budžetu. Možete imati i grešku na poslu koja vas može i finansijski koštati.

Sredina nedelje donosi već bolje prilike i možete dobiti podršku koja vam je potrebna. Ovo je odličan period za ulazak u brak ili priču o zajedničkom životu. Ukoliko ste sami, možete ući u jednu ozbiljniju vezu. Uspeh dolazi kroz partnerstva. Vikend donosi kraće putovanje koje može biti od sudbinskog značaja. Takođe možete upoznati važne ljude tokom putovanja pa iskoristite svoju društvenost i optimizam da ostvarite nova poznanstva,

JARAC u znaku ili podznaku

Ova nedelja je pravo vreme da odradite sva eventualna neprijatna suočavanja sa partnerom. Ako je još nešto ostalo nedorečeno među vama, gledajte da to raspravite u ovoj nedelji kako biste na najbolji način iskoristili energiju planeta koja vam je na raspolaganju. Na taj način biste izbegli i moguće frustracije, bes i nezadovoljstvo u domu a u vezi problema sa partnerom. U suprotnom, sredinom nedelje biste mogli poželeti malo slobode i od bračnih ali i od porodičnih obaveza - želja za promenom.

Na poslu vas očekuju prijatni trenuci, harmonija u kolektivu i zadovoljstvo karijerom. Ipak, početkom nedelje ne slušajte ogovaranja jer biste mogli čuti i ono što ne želite, pa možete biti ljubomorni ili razočarani.

Što se tiče finansija, sredinom ove nedelje biste mogli doneti neke ozbiljne odluke koje se tiču kredita ili partnerovih finansija. Za vreme vikenda možete očekivati čak i neke sudbinski važne vesti ili susrete u vezi istog. Zbog toga je savet da odlične aspekte na kraju ove nedelje iskoristite za uzimanje kredita ili pozajmice bilo koje vrste, naravno, ukoliko ste tako nešto planirali.

VODOLIJA u znaku ili podznaku

Vi koji ste namenili da početak nedelje obeležite nekim ultra romantičnim "dejtom" možete biti izloženi većim finansijskim troškovima kako bi sve to izgledalo bajno. Izraženo je zadovoljstvo po pitanju partnerstva, pa se možete opustiti sa prijateljima i partnerom u zajedničkim aktivnostima, izlascima ili izletima. Sredina nedelje vam donosi nervozu kada su poslovne aktivnosti u pitanju, otežana komunikacija sa okruženjem po pitanju uvođenja novih reformi i ideja neće biti najsjajnije dočekana pa ćete biti po malo i osujećeni na neki način. Oni koji su u biznis - partnerskim odnosima imaće dobru komunikaciju te su mogući pozitivni ishodi za naplatu nekih dugovanja.

Takođe, sredina nedelje zauzetima donosi lepo slaganje sa partnerom. Razmena poruka i lepih reči je prisutna, dok oni koji su slobodni mogu očekivati iznenadni poziv od bivšeg partnera. Kraj nedelje vam donosi razočarenje po pitanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, pa ćete želeti da se povučete u osamu narednih dana i uživate u samoći. Savet za naredni period bi bio da ostavite iza sebe turbulentni period vezan za posao i posvetite se partneru, svakako će biti zanimljivije.

RIBE u znaku ili podznaku

Ova nedelja zajedno sa prethodnim nedeljama ukazuje na posvećenost deci i partneru više nego što je poželjno. Možete biti umorni od svega toga pa se strpite još malo jer već u drugom delu nedelje usmerićete se na ono što je vama potrebno. Početak nedelje donosi i previše obaveza i vašu rastrzanost koja može kulminirati i napraviti problem u ljubavi i generalno u komunikaciji sa drugima. Nemojte donositi važne odluke tada već sačekajte drugi deo nedelje koji nosi mnogo prijatnije situacije. Neophodno je završiti sve one neprijatne razgovore sa voljenom osobom ali i reći šta vam leži na duši. Postoji mogućnost da se nestabilne veze prekinu početkom nedelje.

Naime, sredina nedelje donosi vam dodatne izvore prihoda ali i dobru ideju za pokretanje posla. Ovo je naročito dobar period za sve one koji rade od kuće ili imaju privatan posao jer mogu imati više klijenata. Tokom vikenda naglašena je vest i informacija koja vam ide u korist i koju je neophodno iskoristiti za posao. Ukoliko nemate posao možda je ovo i prilika koju čekate.

PRATITE ASTRO ANALIZE I NA INSTAGRAMU!


ONLINE | 595