Forgot your password?
SHOWBIZ

NEDELJNI HOROSKOP // Od 17.JULA - 24.JULA:
Blizanci će PUTOVATI dok će Ribe prekinuti
VEZU!

Nedeljni horoskop od 17.07 – 24.07.2017
0 0
NEDELJNI HOROSKOP // Od 17.JULA - 24.JULA: Blizanci će PUTOVATI dok će Ribe prekinuti VEZU!
FOTO: Majakovacic.com
AUTOR: Maja Kovačić
TIME: 17.07.2017 | 12:13

Nedeljni horoskop!

Analizu predstojeće nedelje potpisuje astrolog Maja Kovačić.

Zvezde nam savetuju oprez već na samom početku ove nedelje. Zbog kvadrata između Marsa i Urana, naše želje će biti jedno a mogućnosti nešto drugo, pa ćemo lako kliznuti u osećaj besa, frustriranosti i nervoze. Nestrpljivost i netolerancija će biti samo pratioci. Kada se ovome doda kvadrat između Venere i Neptuna sa mogućnošću neispunjenih očekivanja u ljubavi, ljubomorom ili razočaranjem u ljubav, savet bi bio - izbrojte do deset pa tek onda reagujte. Pogotovo ne posežite za čašicom više jer to u ovoj situaciji nije rešenje.

Ipak, sredina nedelje donosi nam olakšanje .Širićemo harmoniju i ljubav, osećaćemo se voljeno i volećemo, ne samo ljude već i daljine, strane kulture i običaje. Čak ćemo i finansijskom situacijom biti zadovoljniji pa bi ovo mogla biti prava nedelja za kupovinu. Ali da se odmah ne uplašite za svoje tekuće račune, neće to biti rasipanje već pre mudro trošenje. Dakle, biće to vreme za mudre odluke, realno razmišljanje i praktično organizovanje. Takođe, iskoristite ovu nedelju da završite sve započete stvari u prošlosti a ukoliko dobijete još i neki savet od starije osobe, prihvatite ga oberučke jer će vam ta mudrost višestruko koristiti.

Za dane vikenda trebaće nam slobode, svežeg vazduha i života bez reda i rasporeda. Bićemo željni promena, ekscentrični i nepredvidivi svojoj okolini. Zablistaćemo ali i lenčariti pod zracima toplog sunca a kreativnost, dramatičnost pa i egoizam nas neće mimoići. Neki od nas će biti darežljiviji nego inače a drugi, srećniji, će biti predmet nečije darežljivosti. Istovremeno, mlad Mesec u Lavu nam svima donosi mogućnost da, samo ako budemo dovoljno hrabri i odvažni, dobijemo sve što poželimo. I za kraj – početak! Naime, kraj nedelje će biti odlično vreme da raščistite sa prošlošću i krenete u neke nove početke - pogotovo novog posla ili ljubavi.

Iskoristite julsku akciju i postavite pitanje po promo ceni od 500 din (5 EUR)

OVAN u znaku ili podznaku

Ove nedelje bi bilo dobro da završite sve započete aktivnosti u vezi doma i porodice jer je ona idealna za to. Ipak, gledajte da to obavite u miru i bez nervoze, jer postoji mogućnost konflikata i sukoba u porodici. Mogli biste biti prezasićeni kućnim obavezama pa bi vam dobro došao mali predah. Takođe, ukoliko u nekom razgovoru nešto ne razumete, razjasnite situaciju odmah, jer bi u suprotnom, mogli biti razočarani nečijom rečju ili biste je mogli pogrešno protumačiti pa čuti ono što želite a ne ono što jeste.

Ukoliko ste u prilici, iskoristite sredinu nedelje za neki kraći put sa partnerom jer vas mogu očekivati srećni i prijatni trenuci. Ako ne, bar se dobro ispričajte i osećaj će biti isti. Moguće je da ćete doneti neke važne odluke vezane za  ljubav ili decu. Naime, pred vikend možete čuti nešto od sudbinske važnosti a u vezi ljubavi ili dece. Ovo je i dobro vreme da neko zanimljiv uđe u vaš život i da ostvarite prijatan susret. Za one koje tek očekuje ljubav, odlično vreme za zabavu i započinjanje veze je nedelja. Savet - ne propustite eventualni poziv za izlazak bićete puni energije i optimizma! Posebno povoljni kontakti sa vatrenim znacima.

BIK u znaku ili podznaku

Sam početak nedelje Vam donosi neplanirane troškove zbog prijatelja, druženja, moguće je da ste se preračunali tokom vikenda pa ušteđevinu koju ste namenili nekoj bitnoj stvari potrošili na izlaske. Međutim već narednih dana stižu manji prilivi novca pa ćete uspeti da zakrpite tu rupu u budžetu. Mnogi će ove nedelje pažnju posvetiti dogovaranju i pregovaranju sa porodicom i u vezi sa porodičnim imetkom. Onima koji ulažu u porodičan ili privatan biznis, može smetati nametanje ideja, nećete biti naročito oduševljeni pa možete naići na nerazumevanje.

Krajem nedelje možete čuti važne vesti vezane za nasledstvo, mogući su dogovori vezani za kupovinu nove nekretnine koja će se sa uspehom realizovati. Na ljubavnom planu većina će doživeti zahlađenje ili pak razočarenje u odnosu na partnera ili prema simpatiji. Za sam kraj nedelje topla preporuka je da privedete kraju sav angažman koji ste u prethodnom periodu započeli vezan za papirologiju, dokumentaciju i dogovore dok je takmičarski duh još prisutan.

BLIZANCI u znaku ili podznaku

Početak nedelje donosi previše obaveza za koje ste većim delom i sami nametnuli. Naime, neophodna je bolja organizacija i određivanje prioriteta. Međutim ovo je period koji donosi pojačano kretanje, kraća putovanja koja su vrlo česta i vašu jaku potrebu da izađete iz kuće. Zato će Blizanci u ovom periodu biti kao "uključeni u struju". Međutim moguće su i greške usled brzopletosti i to će se takođe ponavljati. U ovoj nedelji trebalo bi srediti svoje finansije i podvući crtu. Isplanirajte troškove i rashode jer je važan momenat štednje. Ukoliko vam duguju novac, do kraja nedelje postoji mogućnost da dobijete ili ceo ili makar deo iznosa. Ne zadužujte se.

Drugi deo nedelje odličan je za planiranje zajedničkog putovanja sa partnerom i ovo ide u prilog komunikaciji koju imate sa voljenom osobom. Možete naći zajednički dogovor oko neke situacije koja je bila problem ranije. Ukoliko ste sami, vikend donosi mogućnost upoznavanja osobe koja je približno vaših godina ili mlađa od vas. Ovo je odlična nedelja da se uključite u neke zajedničke projekte ili da sklopite poslovni dogovor, zvezde će biti na vašoj strani, vaše je samo da budete vredni.

RAK u znaku ili podznaku

Ovonedeljni fokus ćete verovatno staviti na finansije i posao. Naime, posle nervoznog i moguće, konfliktima obeleženog početka nedelje na poslu, sredinom nedelje vas očekuje donošenje nekih ozbiljnih odluka u vezi finansija i svakodnevnog posla. Postoji mogućnost da ćete se osećati sputano na poslu, nekako bez vazduha i uz iznenadnu potrebu da se oslobodite stega. Neće to verovatno biti kardinalna promena karijere, ali neke promene su na vidiku, pogotovo nakon dolazećeg vikenda kada će vam se činiti da će i sudbina umešati svoje prste, putem nekih vesti, mejla, susreta ili poziva a koji su vezani za vaše finansijske prilike. Polje finansija bi moglo biti centar vašeg interesovanja čitavog vikenda, dok bi kraj vikenda bio odličan za početak nekog novog izvora prihoda, kao naprimer privatnog biznisa, ako ste tako nešto planirali.

Srećni i prijatni trenuci vas ove nedelje mogu čekati u samoći vašeg doma i u okviru porodice. Istovremeno, čuvajte se loše interpretacije partnerovih reči, možete se bezrazložno naći razočarani ili ljubomorni.

Savet- ukoliko imate nekih nezavršenih poslova a koji zahtevaju vaše pojačano angažovanje, samostalan rad ili jaču fizičku energiju, gledajte da ih završite u toku ove nedelje. Samo oprezno, zbog povreda.

LAV u znaku ili podznaku

Početak nedelje će vam obeležiti skidanje ružičastih naočara kada je u pitanju spoznaja prave prirode prijatelja koji je svojom pojavom delovao tajanstveno i nedokučivo do sada. Međutim dobra komunikacija koju imate međusobno neće vam smetati da sa njim nađete zajednički jezik kada u pitanje dođe ulaganje u nove poslovne poduhvate. Tokom nedelje ćete imati priliku da upoznate stariju i veoma zanimljivu osobu suprotnog pola koja će vam komunikacijom zaintrigirati maštu i poljuljati standarde u glavi.

Na poslovnom planu će mnogi želeti da obavljaju svoj posao izolovani od ostatka tima, pa ćete iskoristiti sjajnu priliku da sve što vam mašta izdiktira sručite na papir, ali i period kada nikako ne treba sedeti skrštenih ruku, sada su šanse sjajne za lične afirmacije. Dok vaš duh kreativno raste i gde je mašta naglašena, sa druge strane na poslu koji predstavlja svakodnevnu rutinu mogu biti izražena razočarenja… imaćete utisak da obavljate Sizifov posao. I za kraj nedelje savet je da izađete iz svog kutka i u narednom periodu se posvetite sebi.

DEVICA u znaku ili podznaku

Previše druženja, previše planova i ciljeva prethodnih nedelja i možete se osećati umorno. U ovoj nedelji isunite data obećanja kako biste se u narednom periodu posvetili samo sebi i svom životu. Ukoliko ste previše davali drugima pa se osećate umorno vreme je da se to promeni. Međutim početak nedelje donosi oprez zbog pogrešnih dogovora ili preterivanja koje dolazi od strane nekoga koga smatrate prijateljem. Takođe možete odložiti neko putovanje.

Sredina nedelje donosi prijatne momente u domu i porodici i nalazi se lako zajednički dogovor. Ovo je dobro za sve one koji imaju problem sa jednim članom porodice zbog pogrešnih dogovora i drugačijih pogleda na svet. Iskoristite ovaj period da izložite svoje viđenje stvari i donesete zajedničku odluku. Vikend donosi mogućnost upoznavanje nekoga putem društvenih mreža ali je takav odnos kratkog daha. Ljubavni život je bez većih promena za one koji su u braku, međutim oni koji su sami sredinom nedelje mogu upoznati osobu koja je pre svega privlačna i draga i koja će im upotpuniti svakodnevicu.

Iskoristite drugi deo nedelje da potražite posao ukoliko ga nemate ili niste zadovoljni trenutnim. Usmerite se na mlade i strane firme. Lepa vest dolazi od mlađe žene.

VAGA u znaku ili podznaku

Ove nedelje ćete verovatno poželeti da ste što dalje od obaveza na poslu i u braku. Takođe, moguće je i razočaranje ili iluzije i nerealna slika situacije na poslu. Sve bi moglo početi osećanjem neadekvatnosti i frustiranosti, a nastaviti se željom za slobodom i promenom. Sredina nedelje je i pravo vreme da završite sve aktivnosti u vezi karijere koje su ostale nedovršene. Ukoliko vam se pruži prilika za neko stručno usavršavanje ili putovanje u inostranstvo, slobodno je iskoristite jer imate odlične planetarne aspekte za više nego prijatno provedeno vreme.

Kraj nedelje biste mogli posvetiti pravljenju novih planova za budućnost, a sve u vezi mogućeg sudbinskog poziva, informacija ili razgovora početkom vikenda. Takođe, mogli biste biti posebno raspoloženi za druženje sa prijateljima, a moguć je i početak nekog novog prijateljstva.

ŠKORPIJA u znaku ili podznaku

Nerealno viđenje stvari kada su partnerski odnosi u pitanju, bilo poslovni ili bračni, to vam donosi početak nedelje, takođe, vaš partner bi mogao da pretrpi neplanirane finansijske gubitke. Međutim stićiće nenadana pomoć pa će se problem očas posla rešiti. Na poslovnom planu sredinom nedelje ćete zasigurno zablistati kada na scenu dođe pitanje izražavanja ili predstavljanja novih ideja pretpostavljenima, svakako će vaše angažovanje biti nagrađeno i dočekano entuzijastično. Dobar glas očekujte u svakom slučaju na polju karijere, moguće su nagrade ili dugo očekivano unapređenje.

Oni koji su  na putu mogu definitivno očekivati nepredviđene neprijatnosti koje će podstaknuti želju da se odmah vrate nazad. Takođe, moguća su i neplanirana kraća putovanja. Oni koji se pripremaju za nove radne pobede posle iskorišćenog godišnjeg odmora čeka puno obaveza na poslu pa vam se savetuje da punom parom s početka sledeće nedelje preduzmete aktivnosti jer sledi naporan ali i dinamičan period.

STRELAC u znaku ili podznaku

Ostalo je još samo nekoliko zadatka i obaveza koje vam ne prijaju i nakon toga sledi period u kome možete uživati. Ovo je posebno naglašeno onima koji su vredno radili a vrlo verovatno za manje novca nego što su zaslužili. Ukoliko imate problem sa novcem i pojačane dugove i tome uskoro može doći kraj jer se ukazuje jedna prilika koju nećete propustiti. Početak nedelje donosi neke pojačane rashode i troškove pa tu vodite računa o svom budžetu. Možete imati i grešku na poslu koja vas može i finansijski koštati.

Sredina nedelje donosi već bolje prilike i možete dobiti podršku koja vam je potrebna. Ovo je odličan period za ulazak u brak ili priču o zajedničkom životu. Ukoliko ste sami, možete ući u jednu ozbiljniju vezu. Uspeh dolazi kroz partnerstva. Vikend donosi kraće putovanje koje može biti od sudbinskog značaja. Takođe možete upoznati važne ljude tokom putovanja pa iskoristite svoju društvenost i optimizam da ostvarite nova poznanstva,

JARAC u znaku ili podznaku

Ova nedelja je pravo vreme da odradite sva eventualna neprijatna suočavanja sa partnerom. Ako je još nešto ostalo nedorečeno među vama, gledajte da to raspravite u ovoj nedelji kako biste na najbolji način iskoristili energiju planeta koja vam je na raspolaganju. Na taj način biste izbegli i moguće frustracije, bes i nezadovoljstvo u domu a u vezi problema sa partnerom. U suprotnom, sredinom nedelje biste mogli poželeti malo slobode i od bračnih ali i od porodičnih obaveza - želja za promenom.

Na poslu vas očekuju prijatni trenuci, harmonija u kolektivu i zadovoljstvo karijerom. Ipak, početkom nedelje ne slušajte ogovaranja jer biste mogli čuti i ono što ne želite, pa možete biti ljubomorni ili razočarani.

Što se tiče finansija, sredinom ove nedelje biste mogli doneti neke ozbiljne odluke koje se tiču kredita ili partnerovih finansija. Za vreme vikenda možete očekivati čak i neke sudbinski važne vesti ili susrete u vezi istog. Zbog toga je savet da odlične aspekte na kraju ove nedelje iskoristite za uzimanje kredita ili pozajmice bilo koje vrste, naravno, ukoliko ste tako nešto planirali.

VODOLIJA u znaku ili podznaku

Vi koji ste namenili da početak nedelje obeležite nekim ultra romantičnim "dejtom" možete biti izloženi većim finansijskim troškovima kako bi sve to izgledalo bajno. Izraženo je zadovoljstvo po pitanju partnerstva, pa se možete opustiti sa prijateljima i partnerom u zajedničkim aktivnostima, izlascima ili izletima. Sredina nedelje vam donosi nervozu kada su poslovne aktivnosti u pitanju, otežana komunikacija sa okruženjem po pitanju uvođenja novih reformi i ideja neće biti najsjajnije dočekana pa ćete biti po malo i osujećeni na neki način. Oni koji su u biznis - partnerskim odnosima imaće dobru komunikaciju te su mogući pozitivni ishodi za naplatu nekih dugovanja.

Takođe, sredina nedelje zauzetima donosi lepo slaganje sa partnerom. Razmena poruka i lepih reči je prisutna, dok oni koji su slobodni mogu očekivati iznenadni poziv od bivšeg partnera. Kraj nedelje vam donosi razočarenje po pitanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, pa ćete želeti da se povučete u osamu narednih dana i uživate u samoći. Savet za naredni period bi bio da ostavite iza sebe turbulentni period vezan za posao i posvetite se partneru, svakako će biti zanimljivije.

RIBE u znaku ili podznaku

Ova nedelja zajedno sa prethodnim nedeljama ukazuje na posvećenost deci i partneru više nego što je poželjno. Možete biti umorni od svega toga pa se strpite još malo jer već u drugom delu nedelje usmerićete se na ono što je vama potrebno. Početak nedelje donosi i previše obaveza i vašu rastrzanost koja može kulminirati i napraviti problem u ljubavi i generalno u komunikaciji sa drugima. Nemojte donositi važne odluke tada već sačekajte drugi deo nedelje koji nosi mnogo prijatnije situacije. Neophodno je završiti sve one neprijatne razgovore sa voljenom osobom ali i reći šta vam leži na duši. Postoji mogućnost da se nestabilne veze prekinu početkom nedelje.

Naime, sredina nedelje donosi vam dodatne izvore prihoda ali i dobru ideju za pokretanje posla. Ovo je naročito dobar period za sve one koji rade od kuće ili imaju privatan posao jer mogu imati više klijenata. Tokom vikenda naglašena je vest i informacija koja vam ide u korist i koju je neophodno iskoristiti za posao. Ukoliko nemate posao možda je ovo i prilika koju čekate.

PRATITE ASTRO ANALIZE I NA INSTAGRAMU!

Like Opera17 on Facebook
loading...
NEDELJNI HOROSKOP // Blizanci će morati da prave kompromise, dok je kod Lavova ove nedelje naglašena ljubav!
U toku nedelje odigraće se lep aspekat za ljubav koji će aktivirati i osećaj sreće i zadovoljstva, doneće manje poklone i uživanja. U četvrtak Mars ulazi u znak Vodolije, osetiće se veća poletnost i energija kojom lakše dolazi do promena i pokretanja kod svih.
NEDELJNI HOROSKOP // Ovnovi će biti napeti, Bikovi će razmišljati kako da vrate dugove, a Rakovi moraju da pripaze na ishranu!
U petak Merkur ulazi u znak Strelca, to će nam olakšati komunikaciju jer neće više biti kritike i cinizma, ironije u toj meri koju smo osetili prethodnih nedelja. Bićemo mnogo tolerantniji i sposobniji da nađemo pravu reč...
HAOS // Dva dana pre nego što je NAPUSTIO 'Farmu', sve je bilo POTPUNO JASNO: Evo zašto je Kristijan BURNO ODREAGOVAO tri dana pred finale!
Dva dana pre nego što je Kristijan Golubović samoinicijativno napustio reality "Farma", korisnicima našeg sajta je to bilo najavljeno.
COMMENTS POST COMMENT

QUICK REPLY
NAME
 
NAME
E-MAIL
TOWN & COUNTRY
OPERA17 RULES
# Komentari koji sadre vreanje, nepristojan govor, rasnu, versku i nacionalnu mrnju, kao i netoleranciju svake vrste nee biti objavljeni.
# Redakcija portala zadrava pravo izbora komentara koji e biti objavljeni uz napomenu da se ne prati dinamika kojom oni pristiu.
# Postove u kojima nam skreete panju na slovne greke, tehnike i druge propuste u vestima ne objavljujemo, ali e biti prosleena uredniku i na tome vam zahvaljujemo.
# Stavovi izneti u komentarima su privatno miljenje njihovih autora, a ne redakcije portala.
 
0
DIVNO // Porodila se Ana Nikolić, evo kako je protekao POROĐAJ! Rasta već slavi!
Ana i beba se osećaju odlično, a Rasta je već počeo da slavi.
0
VIDEO // Skandal u studiju Happy TV: Mirela POBESNELA zbog Vesninih uvreda, demonstrativno NAPUSTILA EMISIJU!
Mirela je pobesnela zbog Vesninih uvreda i demonstrativno je napustila emisiju Jovane Jeremić.
0
KRAJ // Aca Lukas i Branislava RASKINULI VEZU, a evo i VELIKOG DOKAZA za to!
Aca i Branislava su raskinuli svoju romansu, a evo i dokaza za to!
0
POTRESNO // Mirela progovorila o RAZLOGU zašto su joj ODUZETA DECA, a onda i kako je izgledao NJEN PRVI SUSRET s verenikom!
Mirela je prilikom gostovanja otkrila sve detalje o tome zašto su joj oduzeta deca.
0
ŽESTOKO // Ovako je Aleksandra ODGOVORILA Dalili i Dejanu nakon što su je PROZIVALI na Happy TV!
Aleksandra se oglasila nakon što su Dejan i Dalila gostovali u emisiji "Upoznajte parove"!
0
FOTO // Mnogi su ostali ZATEČENI: Evo gde je živela i odrasla Ana Sević pre popularnosti i UDAJE za Darka Lazića!
Svi su ostali iznenađeni kad su videli gde je odrasla Ana Sević i kako je živela pre udaje za Darka Lazića.
0
HAOS // Braća se nisu čula od FINALA "Parova": Dejan otkrio sve o odnosu sa Davidom, kao i zašto ga NEĆE ZVATI!
David i Dejan se nisu čuli nakon što je peta sezona realityja "Parovi" završena.
0
FOTO // Kome smeta, ne mora da gleda: Darko Lazić se SKINUO U KUPAĆE GAĆE i pokazao svoje obnaženo telo!
Darko Lazić se skinuo u kupaće gaće i pokazao kako izgleda bez odeće.
0
ISKRENA // Nakon pobede u "Parovima" Dalili se javio BIVŠI DEČKO, a evo kako ga je ona ODUVALA!
Dalila je prilikom gostovanja u emisiji "Upoznajte parove" otkrila da joj se javio bivši dečko.
0
OPA // Konačno je otkrivena ISTINA: Evo zašto je ZAISTA Jovana Joksimović dobila OTKAZ na RTS-u!
Jovana Joksimović je otkrila zaista nepoznate detalje o početku veze sa Željkom Joksimovićem.
0
VIDEO // Lakić i Zerina se ponovo ŽESTOKO POSVAĐALI u emisiji: Pukao je, pa je izneo njihov PRLJAV VEŠ oko seksa!
Lakić je ponovo u emisiji "Upoznajte parove" imao žestoku svađu sa bivšom devojkom Zerinom Hećo.
0
FOTO // Jelena Krunić DRASTIČNo promenila imidž: Ošišala se na NULARICU, mnogi su ostali ŠOKIRANI!
Jelena Krunić je napravila drastičnu transformaciju imidža, mnogi su ostali u šoku.
0
PREMIJERA // Nakon Rade i Haris je predstavio NOVU PESMU: Sigurno joj nije svejedno zbog VRELIH SCENA sa ovom s eks bombom!
Nakon Rade i njen dečko Haris je predstavio novu pesmu, reč je o numeri "Prokleta".
0
OPA // Dobila je ROLEX od dečka, ali puca i od samopouzdanja: Mrzite me, ali ja sam najbolja i savršeno izgledam!
Nedavno je dobila luksuzni sat marke "Rolex" od dečka, a sada je pokazala i da puca od samopouzdanja.
0
VRH // Turci su LUDI ZA KARLEUŠOM, evo kakve POSLOVNE PONUDE je dobila!
Muzička diva u Turskoj uživa status velike zvezde, pa je dobila brojne ponude.
0
ŠOK // Anamarija i Tihomir UHVAĆENI U SEKSU na javnom mestu, turisti u Crnoj Gori su bili ZGRANUTI PRIZOROM!
Anamarija i Tihomir su imali seks pred brojnim turistima, nisu im smetali znatiželjni pogledi.
0
PREMIJERA // Stigao je "LOŠ MOMAK": Nikolija je objavila spot koji je SNIMILA U GRČKOJ!
Nikolija Jovanović je predstavila spot za novu pesmu "Loš Momak".
0
FOTO // Verujemo da su se devojke ODUŠEVILE: Skinuo se pobednik "Zvezda Granda"!
Pobednik poslednje sezone muzičkog takmičenja objavio fotografije iz bazena.
0
NEOČEKIVANO // Stiže NOVI HIT? Fivos ponovo POSETIO Milicu Pavlović u Beogradu, fanovi ODLEPILI!
Milica Pavlović je sve iznenadila kada je objavila fotografiju sa najuspešnijim grčkim kompozitorom Fivosom.
0
FOTO // Ni Goca Tržan je nije PREPOZNALA: Lena Stamenković iz "Pinkovih zvezdica" je PORASLA i sada izgleda drugačije!
Lena Stamenković je odrasla u odnosu na učešće u "Pinkovim zvezdicama" i Goca Tržan je nije prepoznala.
0
ŠOK // Saša Vidić je DESET PUTA spavao sa Cecom, pa je otkrio njene tajne IZ SPAVAĆE SOBE!
Saša Vidić je otkrio do sada nepoznate detalje o prijateljstvu sa Cecom.
0
FOTO // A svi su SUMNJALI u njihovu ljubav: Anamarija i Tihomir uživaju u Crnoj Gori i to sa bivšim cimerima iz "Parova"!
Anamarija i Tihomir uživaju u Crnoj Gori u društvu svojih bivših cimera iz vile "Parova".
0
FOTO // Sreća u Crnoj Gori: Dalila je sa svojim fanovima PODELILA DIVNU VEST!
Dalila je danas upoznala devojčicu koja je po njoj dobila ime.
0
FOTO // Viktor je RAZOTKRIO: Ovako brena STVARNO izgleda u bikiniju bez FOTOŠOPA!
Viktor je na društvenim mrežama podelio momenat sa plaže i otkrio kako pevačica izgleda u bikiniju bez ikakve obrade.
0
FOTO // Popodnevna vožnja kabrioletom: Ove Karleušine fotke ispred njene vile na Dedinju su ZAPALILE internet!
Muzička diva je objavila fotke na kojima je obučena "od glave do pete", ali je uspela da zapali društvene mreže.
0
VIDEO // Sve je otišlo u etar: Aleksandra ODBRUSILA Davidu šta MRZI DA RADI U KREVETU!
Aleksandra je svom suprugu zamerila što se u live uključenja pojavljuje obnažen.
0
VIDEO // Dara Bubamara je PROGOVORILA o Karleuši, a ono što je OTKRILA će vas baš iznenaditi!
Dara Bubamara i Jelena Karleuša su smirile svoj odnos, što potvrđuje i izjava plavokose novosađanke.
0
EXTRA // OVO SE JOŠ NIJE DESILO! Ekipa emisije "Premijera" proslavlja rođendan uživo!
Aktuelne priče, izveštaji sa prestonickih događaja, ekskluzivni intervjui kako sa srpskim, tako i sa regionalnim, ali i svetskim zvezdama...
0
DRAMA // Evo šta se DESILO: Ana Nikolić POKUŠALA DA POBEGNE iz porodilišta!
Ana Nikolić je pokušala da napusti porodilište Narodni front, ali ju je u tome sprečio dežurni čuvar.
0
PREMIJERA // Severina objavila spot za novu pesmu "Kuda Za Vikend"!
Severina je predstavila četvrti singl sa novog albuma koji će biti objavljen u septembru mesecu.
0
FOTO // Milica Pavlović RASPAMETILA muškarce svojim seksi izgledom, a onda je sve RAZDRMALA vatrenim nastupom!
Atraktivna brineta je svojim seksepilnim izgledom i nastupom dobro zadrmala popularni prestonički splav.
0
ŠOK // Jelena Krunić kod Ognjena u emisiji: Učesnica "Parova" i "Farme" PRIZNALA DA JE BILA MUŠKO?!
Jelena Krunić je u emisiji "Ami G Show" ironično potvrdila glasine da je bila muškarac.
0
HAOS // Jovana Jeremić je UPLAŠENA: Dobila je fenomenalnu ponudu, ali se plaši da će joj dečko TO DOZVOLITI!
Jovana se plaši da li će joj dečko dozvoliti da ide na more sa Aleksandrom i Davidom.
0
HAOS // Oglasio se David posle svega: Zašto toliko ZLOBE u ljudima, OSTAVLJAM ALEKSANDRU!
David se povodom svih glasina oglasio na Instagram-u i otkrio da mu nije u planu da ostavi Aleksandru.
0
ŠOK // Mirela i Mili ISPALILI Jovanu i nisu se pojavili u njenoj emisiji, pa ih je ona RASKRINKALA i otkrila pravi RAZLOG!
Jovana Jeremić je otkrila zašto se Mirela i Mili nisu pojavili u njenoj emisiji "Upoznajte parove".
0
TUŽNO // Teško mu je da PRIČA O TOME: Pevač progovorio o Đošinim dugovima koje je imao pred smrt!
Hasan Dudić je ispričao neke detalje iz života Bogoljuba Milića Đoše.
0
HAOS // Otkriveno kako Ana Nikolić IZGLEDA pred porođaj: Rasta je ZABRANIO da je iko vidi u TOM IZDANJU!
Pop pevačica Ana Nikolić ima zakazan carski rez za petak, a u toku boravka u bolnici je čuva obezbeđenje.
0
OKRŠAJ // Zorannah ISPROZIVALA muža Verice Rakočević, evo kako joj je ona ODGOVORILA!
Zrannah je isprozivala supruga Verice Rakočević zbog suknje, pa joj je ona odgovorila.
0
ISKRENA // Suzana Jovanović PROGOVORILA O TEŠKIM MOMENTIMA: Pre udaje za Sašu Popovića nisam imala šta da jedem!
Suzana Jovanović je progovorila o teškom životu koji je vodila pre udaje za Sašu Popovića.
0
FOTO // Uživaju u LUKSUZU: Ovako izgleda vila u kojoj žive Marina Visković i NJEN DEČKO!
Marina Visković i njen dečko su poslednjih nekoliko dana u centru medijske pažnje zbog hapšenja.
0
ISKRENA // Ona je najviše KRITIKOVALA: Moja mama je bila BRUTALNIJA u komentarima od Karleuše!
Sandra Rešić je otkrila da je njena majka bila brutalnija u komentarima od Jelene Karleuše.
0
VRH // Sprema se LUDA ŽURKA, evo gde večeras nastupa Aca Lukas!
Aca Lukas će večeras ponovo nastupiti na popularnom splavu "Port".

NEDELJNI HOROSKOP // Od 17.JULA - 24.JULA: Blizanci će PUTOVATI dok će Ribe prekinuti VEZU!

Nedeljni horoskop od 17.07 – 24.07.2017
NEDELJNI HOROSKOP // Od 17.JULA - 24.JULA: Blizanci će PUTOVATI dok će Ribe prekinuti VEZU!
FOTO: Majakovacic.com

Nedeljni horoskop!

Analizu predstojeće nedelje potpisuje astrolog Maja Kovačić.

Zvezde nam savetuju oprez već na samom početku ove nedelje. Zbog kvadrata između Marsa i Urana, naše želje će biti jedno a mogućnosti nešto drugo, pa ćemo lako kliznuti u osećaj besa, frustriranosti i nervoze. Nestrpljivost i netolerancija će biti samo pratioci. Kada se ovome doda kvadrat između Venere i Neptuna sa mogućnošću neispunjenih očekivanja u ljubavi, ljubomorom ili razočaranjem u ljubav, savet bi bio - izbrojte do deset pa tek onda reagujte. Pogotovo ne posežite za čašicom više jer to u ovoj situaciji nije rešenje.

Ipak, sredina nedelje donosi nam olakšanje .Širićemo harmoniju i ljubav, osećaćemo se voljeno i volećemo, ne samo ljude već i daljine, strane kulture i običaje. Čak ćemo i finansijskom situacijom biti zadovoljniji pa bi ovo mogla biti prava nedelja za kupovinu. Ali da se odmah ne uplašite za svoje tekuće račune, neće to biti rasipanje već pre mudro trošenje. Dakle, biće to vreme za mudre odluke, realno razmišljanje i praktično organizovanje. Takođe, iskoristite ovu nedelju da završite sve započete stvari u prošlosti a ukoliko dobijete još i neki savet od starije osobe, prihvatite ga oberučke jer će vam ta mudrost višestruko koristiti.

Za dane vikenda trebaće nam slobode, svežeg vazduha i života bez reda i rasporeda. Bićemo željni promena, ekscentrični i nepredvidivi svojoj okolini. Zablistaćemo ali i lenčariti pod zracima toplog sunca a kreativnost, dramatičnost pa i egoizam nas neće mimoići. Neki od nas će biti darežljiviji nego inače a drugi, srećniji, će biti predmet nečije darežljivosti. Istovremeno, mlad Mesec u Lavu nam svima donosi mogućnost da, samo ako budemo dovoljno hrabri i odvažni, dobijemo sve što poželimo. I za kraj – početak! Naime, kraj nedelje će biti odlično vreme da raščistite sa prošlošću i krenete u neke nove početke - pogotovo novog posla ili ljubavi.

Iskoristite julsku akciju i postavite pitanje po promo ceni od 500 din (5 EUR)

OVAN u znaku ili podznaku

Ove nedelje bi bilo dobro da završite sve započete aktivnosti u vezi doma i porodice jer je ona idealna za to. Ipak, gledajte da to obavite u miru i bez nervoze, jer postoji mogućnost konflikata i sukoba u porodici. Mogli biste biti prezasićeni kućnim obavezama pa bi vam dobro došao mali predah. Takođe, ukoliko u nekom razgovoru nešto ne razumete, razjasnite situaciju odmah, jer bi u suprotnom, mogli biti razočarani nečijom rečju ili biste je mogli pogrešno protumačiti pa čuti ono što želite a ne ono što jeste.

Ukoliko ste u prilici, iskoristite sredinu nedelje za neki kraći put sa partnerom jer vas mogu očekivati srećni i prijatni trenuci. Ako ne, bar se dobro ispričajte i osećaj će biti isti. Moguće je da ćete doneti neke važne odluke vezane za  ljubav ili decu. Naime, pred vikend možete čuti nešto od sudbinske važnosti a u vezi ljubavi ili dece. Ovo je i dobro vreme da neko zanimljiv uđe u vaš život i da ostvarite prijatan susret. Za one koje tek očekuje ljubav, odlično vreme za zabavu i započinjanje veze je nedelja. Savet - ne propustite eventualni poziv za izlazak bićete puni energije i optimizma! Posebno povoljni kontakti sa vatrenim znacima.

BIK u znaku ili podznaku

Sam početak nedelje Vam donosi neplanirane troškove zbog prijatelja, druženja, moguće je da ste se preračunali tokom vikenda pa ušteđevinu koju ste namenili nekoj bitnoj stvari potrošili na izlaske. Međutim već narednih dana stižu manji prilivi novca pa ćete uspeti da zakrpite tu rupu u budžetu. Mnogi će ove nedelje pažnju posvetiti dogovaranju i pregovaranju sa porodicom i u vezi sa porodičnim imetkom. Onima koji ulažu u porodičan ili privatan biznis, može smetati nametanje ideja, nećete biti naročito oduševljeni pa možete naići na nerazumevanje.

Krajem nedelje možete čuti važne vesti vezane za nasledstvo, mogući su dogovori vezani za kupovinu nove nekretnine koja će se sa uspehom realizovati. Na ljubavnom planu većina će doživeti zahlađenje ili pak razočarenje u odnosu na partnera ili prema simpatiji. Za sam kraj nedelje topla preporuka je da privedete kraju sav angažman koji ste u prethodnom periodu započeli vezan za papirologiju, dokumentaciju i dogovore dok je takmičarski duh još prisutan.

BLIZANCI u znaku ili podznaku

Početak nedelje donosi previše obaveza za koje ste većim delom i sami nametnuli. Naime, neophodna je bolja organizacija i određivanje prioriteta. Međutim ovo je period koji donosi pojačano kretanje, kraća putovanja koja su vrlo česta i vašu jaku potrebu da izađete iz kuće. Zato će Blizanci u ovom periodu biti kao "uključeni u struju". Međutim moguće su i greške usled brzopletosti i to će se takođe ponavljati. U ovoj nedelji trebalo bi srediti svoje finansije i podvući crtu. Isplanirajte troškove i rashode jer je važan momenat štednje. Ukoliko vam duguju novac, do kraja nedelje postoji mogućnost da dobijete ili ceo ili makar deo iznosa. Ne zadužujte se.

Drugi deo nedelje odličan je za planiranje zajedničkog putovanja sa partnerom i ovo ide u prilog komunikaciji koju imate sa voljenom osobom. Možete naći zajednički dogovor oko neke situacije koja je bila problem ranije. Ukoliko ste sami, vikend donosi mogućnost upoznavanja osobe koja je približno vaših godina ili mlađa od vas. Ovo je odlična nedelja da se uključite u neke zajedničke projekte ili da sklopite poslovni dogovor, zvezde će biti na vašoj strani, vaše je samo da budete vredni.

RAK u znaku ili podznaku

Ovonedeljni fokus ćete verovatno staviti na finansije i posao. Naime, posle nervoznog i moguće, konfliktima obeleženog početka nedelje na poslu, sredinom nedelje vas očekuje donošenje nekih ozbiljnih odluka u vezi finansija i svakodnevnog posla. Postoji mogućnost da ćete se osećati sputano na poslu, nekako bez vazduha i uz iznenadnu potrebu da se oslobodite stega. Neće to verovatno biti kardinalna promena karijere, ali neke promene su na vidiku, pogotovo nakon dolazećeg vikenda kada će vam se činiti da će i sudbina umešati svoje prste, putem nekih vesti, mejla, susreta ili poziva a koji su vezani za vaše finansijske prilike. Polje finansija bi moglo biti centar vašeg interesovanja čitavog vikenda, dok bi kraj vikenda bio odličan za početak nekog novog izvora prihoda, kao naprimer privatnog biznisa, ako ste tako nešto planirali.

Srećni i prijatni trenuci vas ove nedelje mogu čekati u samoći vašeg doma i u okviru porodice. Istovremeno, čuvajte se loše interpretacije partnerovih reči, možete se bezrazložno naći razočarani ili ljubomorni.

Savet- ukoliko imate nekih nezavršenih poslova a koji zahtevaju vaše pojačano angažovanje, samostalan rad ili jaču fizičku energiju, gledajte da ih završite u toku ove nedelje. Samo oprezno, zbog povreda.

LAV u znaku ili podznaku

Početak nedelje će vam obeležiti skidanje ružičastih naočara kada je u pitanju spoznaja prave prirode prijatelja koji je svojom pojavom delovao tajanstveno i nedokučivo do sada. Međutim dobra komunikacija koju imate međusobno neće vam smetati da sa njim nađete zajednički jezik kada u pitanje dođe ulaganje u nove poslovne poduhvate. Tokom nedelje ćete imati priliku da upoznate stariju i veoma zanimljivu osobu suprotnog pola koja će vam komunikacijom zaintrigirati maštu i poljuljati standarde u glavi.

Na poslovnom planu će mnogi želeti da obavljaju svoj posao izolovani od ostatka tima, pa ćete iskoristiti sjajnu priliku da sve što vam mašta izdiktira sručite na papir, ali i period kada nikako ne treba sedeti skrštenih ruku, sada su šanse sjajne za lične afirmacije. Dok vaš duh kreativno raste i gde je mašta naglašena, sa druge strane na poslu koji predstavlja svakodnevnu rutinu mogu biti izražena razočarenja… imaćete utisak da obavljate Sizifov posao. I za kraj nedelje savet je da izađete iz svog kutka i u narednom periodu se posvetite sebi.

DEVICA u znaku ili podznaku

Previše druženja, previše planova i ciljeva prethodnih nedelja i možete se osećati umorno. U ovoj nedelji isunite data obećanja kako biste se u narednom periodu posvetili samo sebi i svom životu. Ukoliko ste previše davali drugima pa se osećate umorno vreme je da se to promeni. Međutim početak nedelje donosi oprez zbog pogrešnih dogovora ili preterivanja koje dolazi od strane nekoga koga smatrate prijateljem. Takođe možete odložiti neko putovanje.

Sredina nedelje donosi prijatne momente u domu i porodici i nalazi se lako zajednički dogovor. Ovo je dobro za sve one koji imaju problem sa jednim članom porodice zbog pogrešnih dogovora i drugačijih pogleda na svet. Iskoristite ovaj period da izložite svoje viđenje stvari i donesete zajedničku odluku. Vikend donosi mogućnost upoznavanje nekoga putem društvenih mreža ali je takav odnos kratkog daha. Ljubavni život je bez većih promena za one koji su u braku, međutim oni koji su sami sredinom nedelje mogu upoznati osobu koja je pre svega privlačna i draga i koja će im upotpuniti svakodnevicu.

Iskoristite drugi deo nedelje da potražite posao ukoliko ga nemate ili niste zadovoljni trenutnim. Usmerite se na mlade i strane firme. Lepa vest dolazi od mlađe žene.

VAGA u znaku ili podznaku

Ove nedelje ćete verovatno poželeti da ste što dalje od obaveza na poslu i u braku. Takođe, moguće je i razočaranje ili iluzije i nerealna slika situacije na poslu. Sve bi moglo početi osećanjem neadekvatnosti i frustiranosti, a nastaviti se željom za slobodom i promenom. Sredina nedelje je i pravo vreme da završite sve aktivnosti u vezi karijere koje su ostale nedovršene. Ukoliko vam se pruži prilika za neko stručno usavršavanje ili putovanje u inostranstvo, slobodno je iskoristite jer imate odlične planetarne aspekte za više nego prijatno provedeno vreme.

Kraj nedelje biste mogli posvetiti pravljenju novih planova za budućnost, a sve u vezi mogućeg sudbinskog poziva, informacija ili razgovora početkom vikenda. Takođe, mogli biste biti posebno raspoloženi za druženje sa prijateljima, a moguć je i početak nekog novog prijateljstva.

ŠKORPIJA u znaku ili podznaku

Nerealno viđenje stvari kada su partnerski odnosi u pitanju, bilo poslovni ili bračni, to vam donosi početak nedelje, takođe, vaš partner bi mogao da pretrpi neplanirane finansijske gubitke. Međutim stićiće nenadana pomoć pa će se problem očas posla rešiti. Na poslovnom planu sredinom nedelje ćete zasigurno zablistati kada na scenu dođe pitanje izražavanja ili predstavljanja novih ideja pretpostavljenima, svakako će vaše angažovanje biti nagrađeno i dočekano entuzijastično. Dobar glas očekujte u svakom slučaju na polju karijere, moguće su nagrade ili dugo očekivano unapređenje.

Oni koji su  na putu mogu definitivno očekivati nepredviđene neprijatnosti koje će podstaknuti želju da se odmah vrate nazad. Takođe, moguća su i neplanirana kraća putovanja. Oni koji se pripremaju za nove radne pobede posle iskorišćenog godišnjeg odmora čeka puno obaveza na poslu pa vam se savetuje da punom parom s početka sledeće nedelje preduzmete aktivnosti jer sledi naporan ali i dinamičan period.

STRELAC u znaku ili podznaku

Ostalo je još samo nekoliko zadatka i obaveza koje vam ne prijaju i nakon toga sledi period u kome možete uživati. Ovo je posebno naglašeno onima koji su vredno radili a vrlo verovatno za manje novca nego što su zaslužili. Ukoliko imate problem sa novcem i pojačane dugove i tome uskoro može doći kraj jer se ukazuje jedna prilika koju nećete propustiti. Početak nedelje donosi neke pojačane rashode i troškove pa tu vodite računa o svom budžetu. Možete imati i grešku na poslu koja vas može i finansijski koštati.

Sredina nedelje donosi već bolje prilike i možete dobiti podršku koja vam je potrebna. Ovo je odličan period za ulazak u brak ili priču o zajedničkom životu. Ukoliko ste sami, možete ući u jednu ozbiljniju vezu. Uspeh dolazi kroz partnerstva. Vikend donosi kraće putovanje koje može biti od sudbinskog značaja. Takođe možete upoznati važne ljude tokom putovanja pa iskoristite svoju društvenost i optimizam da ostvarite nova poznanstva,

JARAC u znaku ili podznaku

Ova nedelja je pravo vreme da odradite sva eventualna neprijatna suočavanja sa partnerom. Ako je još nešto ostalo nedorečeno među vama, gledajte da to raspravite u ovoj nedelji kako biste na najbolji način iskoristili energiju planeta koja vam je na raspolaganju. Na taj način biste izbegli i moguće frustracije, bes i nezadovoljstvo u domu a u vezi problema sa partnerom. U suprotnom, sredinom nedelje biste mogli poželeti malo slobode i od bračnih ali i od porodičnih obaveza - želja za promenom.

Na poslu vas očekuju prijatni trenuci, harmonija u kolektivu i zadovoljstvo karijerom. Ipak, početkom nedelje ne slušajte ogovaranja jer biste mogli čuti i ono što ne želite, pa možete biti ljubomorni ili razočarani.

Što se tiče finansija, sredinom ove nedelje biste mogli doneti neke ozbiljne odluke koje se tiču kredita ili partnerovih finansija. Za vreme vikenda možete očekivati čak i neke sudbinski važne vesti ili susrete u vezi istog. Zbog toga je savet da odlične aspekte na kraju ove nedelje iskoristite za uzimanje kredita ili pozajmice bilo koje vrste, naravno, ukoliko ste tako nešto planirali.

VODOLIJA u znaku ili podznaku

Vi koji ste namenili da početak nedelje obeležite nekim ultra romantičnim "dejtom" možete biti izloženi većim finansijskim troškovima kako bi sve to izgledalo bajno. Izraženo je zadovoljstvo po pitanju partnerstva, pa se možete opustiti sa prijateljima i partnerom u zajedničkim aktivnostima, izlascima ili izletima. Sredina nedelje vam donosi nervozu kada su poslovne aktivnosti u pitanju, otežana komunikacija sa okruženjem po pitanju uvođenja novih reformi i ideja neće biti najsjajnije dočekana pa ćete biti po malo i osujećeni na neki način. Oni koji su u biznis - partnerskim odnosima imaće dobru komunikaciju te su mogući pozitivni ishodi za naplatu nekih dugovanja.

Takođe, sredina nedelje zauzetima donosi lepo slaganje sa partnerom. Razmena poruka i lepih reči je prisutna, dok oni koji su slobodni mogu očekivati iznenadni poziv od bivšeg partnera. Kraj nedelje vam donosi razočarenje po pitanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, pa ćete želeti da se povučete u osamu narednih dana i uživate u samoći. Savet za naredni period bi bio da ostavite iza sebe turbulentni period vezan za posao i posvetite se partneru, svakako će biti zanimljivije.

RIBE u znaku ili podznaku

Ova nedelja zajedno sa prethodnim nedeljama ukazuje na posvećenost deci i partneru više nego što je poželjno. Možete biti umorni od svega toga pa se strpite još malo jer već u drugom delu nedelje usmerićete se na ono što je vama potrebno. Početak nedelje donosi i previše obaveza i vašu rastrzanost koja može kulminirati i napraviti problem u ljubavi i generalno u komunikaciji sa drugima. Nemojte donositi važne odluke tada već sačekajte drugi deo nedelje koji nosi mnogo prijatnije situacije. Neophodno je završiti sve one neprijatne razgovore sa voljenom osobom ali i reći šta vam leži na duši. Postoji mogućnost da se nestabilne veze prekinu početkom nedelje.

Naime, sredina nedelje donosi vam dodatne izvore prihoda ali i dobru ideju za pokretanje posla. Ovo je naročito dobar period za sve one koji rade od kuće ili imaju privatan posao jer mogu imati više klijenata. Tokom vikenda naglašena je vest i informacija koja vam ide u korist i koju je neophodno iskoristiti za posao. Ukoliko nemate posao možda je ovo i prilika koju čekate.

PRATITE ASTRO ANALIZE I NA INSTAGRAMU!


ONLINE | 548